ik heb het erg benauwd de laatste tijd ook begin ik dan vreselijk te trillen zelfs ben ik een keer flauwgevallen wat kan ik doen ?

Benauwdheid

Weet jij het antwoord?

/2500

Ademhalingsoefeningen doen en naar de huisarts

Mogelijk hyperventilatie, een gevolg van langdurige spanningen, bij een aanval enige min. in en uitademen in een plastic zak en er even mee naar een dokter, die ziet en weet meer dan wij.

Naar de huisarts gaan. Dit is geen vraag die wij kunnen beoordelen/beantwoorden, we zien je niet, we weten niet wat voor factoren er nog meer meespelen. Het kan tussen je oren zitten en er kan iets fysiek aan de hand zijn, maar alleen je huisarts kan dat beoordelen.

Ik kan niet enorm veel met je verhaal wat je houdt. Ik weet alleen, dat ik deze symptomen zelf een keer heb gehad. Daar zat een globusgevoel ook bij (Het lijkt alsof je moeilijk kan ademen, en probeert het weg te hoesten, maar dat lukt niet. Omdat er in feite niks zit) Huilen werkt dan voor korte duur. In die tijd hyperventileerde ik ook veel, ook al had ik dat niet door. Omdat het niet de korte stotige ademhaling was, maar lang en diep. Ook diverse keren de gevoelens gehad dat ik ging flauwvallen. Gelukkig bij mij nooit gebeurd. Natuurlijk moet je langs de huisarts gaan, want ik kan het zo niet beoordelen. Maar het is vaak de kunst om rustig te blijven en je niet te laten afschrikken door eerdere "aanvallen" die je hebt gehad. Want anders heeft het een bepaalde werking (flauwgevallen - bang voor flauwvallen - durft niet meer naar buiten etc.) Ik wens u veel sterkte en succes oh en gaat u zeker even naar de huisarts toe :)

Misschien heb je wel een luchtweginfectie te pakken. Ik zou naar de huisarts gaan om je even na te laten kijken. Als je het benauwd hebt, krijg je minder zuurstof in je bloed, met als gevolg de rillingen en het flauwvallen. Suc6 en sterkte ermee.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100