mag je paracetamol in combinatie met een melatonine pil slikken? aangezien ik griep heb en de melatonine pil nodig heb voor het slapen.

Weet jij het antwoord?

/2500

ja, dit geeft geen problemen, dus kun je rustig doen, beterschap.

Paracetamol is een pijnstiller en kan koorts een halve graad doen dalen. Het is geen geneesmiddel en meestal doe je er beter aan het niet te gebruiken als je gezondheid je lief is. Niettemin zijn er geen interacties bekend tussen paracetamol en melatonine, niet in de laatste plaats omdat melatonine een lichaamseigen stof is. Ouderen produceren er vaak te weinig van, waardoor slaapgebrek kan optreden maat ook slaapverstoringen door o.a. jetlag kunnen vaak verholpen worden door melatonine in te nemen.

Ja hoor, paracetamol mag altijd, dat verdooft je al een beetje. In combinatie met de melatonine zal je misschien nog wel wat lekkerder slapen en wat meer opgeknapt zijn als je weer wakker wordt. Je moet gewoon als je je niet zo lekker voelt je normale medicijnen blijven gebruiken, want anders kan je er juist last van krijgen. Ik hoop dat je lekker slaapt en dat je snel weer beter bent :)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100