Friso ligt nu dus in een coma, en het is onduidelijk of hij ooit ontwaakt, maar is er nog wel leven in zijn lichaam?

Wordt zijn lichaam nog wel ouder, of is dat nu ook gestopt door zijn coma?

Weet jij het antwoord?

/2500

Zijn lichaam word gewoon ouder hoor. Hij word kunstmatig in leven gehouden. Toegevoegd na 3 minuten: Het zou niet gezond zijn als iemand in een coma niet meer ouder wordt. Dan zullen ze hem theoretisch gezien voor eeuwig in leven kunnen houden.

Ze hebben niet gezegd dat hij hersendood is, dus kun je stellen dat hij dat niet is. Er is dus leven in zijn lichaam want er is hersenactiviteit waargenomen. Op de mri scan hebben ze gezien dat er veel hersenschade is. Welke delen minder zijn beschadigd is niet vertelt, dus misschien kan hij wel zelfstandig ademen, misschien niet. Het is aan de familie om te bepalen hoe lang revalidatie / behandeling door te laten gaan. Revalidatie kun je pas doen als iemand bij bewustzijn is, dat is Friso niet. Het zal dus nu gaan om verzorging. Zijn lichaam wordt wel ouder, maar verslechterd omdat het praktisch niet meer gebruikt wordt.

waarschijnlijk is hij hersendood dus dat betekend dat hij niks meer kan en dus dood gaat, als dat niet zo is dan leeft hij verder met beperkingen...

Ja er is zeker nog leven in zijn lichaam, dus dat verouderingsproces gaat dus gewoon door. Dit stopt pas als iemand dood is. Op onderstaande link kun je informatie vinden over coma.

Bronnen:
http://nl.wikipedia.org/wiki/Coma_%28genee...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100