Is de chemo te snel aangeboden na een 4 uur durende operatie?

Mijn man heeft een 4 uur durende operatie gehad,waarbij een Hemicoloon van 2 kilo is verwijderd,en nu blijkt dat er kanker in de hemicoloon zat "maar die is nu verwijderd" alles is onderzocht,zoals lymfe-nieren-darmen-lever,maar alles is goed zei de professor, na 5 dagen ontslagen uit de kliniek,en de 7de dag is er al begonnen met chemo in tablet vorm xeloda 500 als preventie zoals ze zeggen,maar mijn man ging er bijna aan onderdoor zo ziek,en zo mager,was bijna 15 kilo afgevallen.
Nu hij zo ziek is geweest van een abces die zich gevormd heeft in/achter de drain,weer een operatie,( binnen 9 dagen) om het abces te verwijderen,het gekke is...dat ik overal lees over kanker,dat je pas mag beginnen met een chemo als de wond(en) geheeld zijn,nu zijn ze gestopt met de chemo,en mag pas weer beginnen als hij ietsje boven zn normale gewicht zit en.....de wond moet eerst genezen zijn,dus vervalt de eerste chemo zomaar,is mijn man dus voor niets dood en doodziek geweest,maar wij moeten wel zelf betalen,en die kosten ervan 800 euro hebben we natuurlijk al betaald.
Overigens....wij wonen in Chiang mai/Thailand

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik zou me goed via bijv. internet informeren óf mensen die dit mee hebben gemaakt (forum). Dan als geïnformeerde patiënt deze vraag nog eens aan de arts stellen. Mogelijk nog een second opinion krijgen van een ander arts. Ik wens jullie veel sterkte.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100