Vallen koks eigenlijk ook onder de risicogroepen van de Mexicaanse griep?

Hoe zit dat eigenlijk met koks? Zij kunnen via het voedsel ook veel mensen besmetten.
Horen zij ook bij de risicogroepen en kunnen zij ook het vaccin krijgen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik denk het niet, je mag van koks wel verwachtten dat ze regelmatig handen wassen en niet niezen en proesten boven het eten. Maar de belangrijkste reden is dat er gewoon nog niet genoeg vaccins zijn, waardoor er een lijst van risico groepen is gemaakt en degene met het hoogste risico als eerst mogen.

Een kok loopt net zo,n risico als ieder ander persoon,een kok zie je normaal niet die werkt achter de schermen,maar dat is met veel meer mensen het geval,iemand die groente en fruit inpakt,vakken vullers,die s,vonds hun werk doen,en ga zo maar door.

Nee koks horen niet tot de risicogroep! Je behoort tot de risicogroep als de kans dat je zelf besmet wordt groter is dan gemiddeld. Anders zouden alle verkopers van voedsel, groothandelaren, producenten enz enz allemaal onder de risicogroep gaan vallen, en is dadelijk iedereen een risicogroep!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100