Is het met dit weer gezond om naar een saunaresort te gaan, en waar moet ik op letten als ik erheen ga?

Er is een groot buitengedeelte met warme baden.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Kan prima, ben vorige week ook nog geweest! Na de opgieting in je blootje afkoelen in de buitenlucht, was heerlijk! Waar je wel op moet letten: het viel mij op dat veel op- en afstapjes spekglad waren door het bevroren water, als je daar met blote voeten of in slippers overheen glibbert, das niet fijn. Daarnaast viel het me op dat de buitenbaden minder warm waren als anders, ze trokken de kou gewoon niet. Wij zijn afwisselend naar buiten en naar binnen gegaan om het plezierig te houden. Have fun!

Ja is prima. In Finland doen ze niet anders. Hou er rekening mee dat als je uit het water gaat buiten, je snel af kan koelen, en je het risico loopt dat de bestrating eigenlijk te koud is om met blote voeten overheen te lopen.

Is helemaal niet erg, juist prima. Zoals Jelle al zegt, je moet zorgen dat je niet te snel afkoelt. Verder kan je gewoon lekker in de sneeuw gaan liggen ;)

Vlak voor de (voorlopig) laatste elfstedentocht stond ik na een warme sauna buiten af te koelen. Het bleek toen -12 te zijn en omdat er geen wind was voelde dat best prettig aan. Ik zou zeggen doen. P.S. De omstandigheden waren toen vergelijkbaar met nu en toen kwam er ook/wel een elfstedentocht. Bij de vorige tocht zelf woei het wel flink.

een extra badlaken mee nemen vooral in deze tijd je kan die niet drogen nu en badslippers en een lange dikke badjas,wel oppassen bij vorst als je zwemt buiten je niet je haren nat maakt dat bevriest

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100