Ik moet morgen alweer met een nieuw stripje van de pil beginnen (stopweek), maar ik ben nog steeds niet ongesteld.. Wat nu?

Moet ik gewoon de pil nemen? Of even wachten? Wat moet ik doen? (ik gebruik trouwens de diane pil, tegen een vette huid en acne)

Weet jij het antwoord?

/2500

Gewoon verder gaan met de pil. Zeker in het begin van pilgebruik (maar ook na langere tijd) wil de 'nepmenstruatie' nog wel eens niet op regel zijn, te vroeg komen, te laat, of zelfs helemaal niet. Alleen als er gegronde reden is dat je zwanger zou kunnen zijn, is het wellicht verstandig over een paar dagen een testje te doen. Maar dikke kans dat het gewoon de pil is. Van alle pillen is de Diane ook beslist niet de lichtste, dus bijverschijnselen als genoemd zijn niet abnormaal.

ja je moet met de nieuwe strip beginnen nadat een eventuele zwangerschap is uitgesloten. als dat het geval is ? anders als het vaker gebeurt even naar je huisarts ,waarschijnlijk is er niets aan de hand

Ik denk dat het altijd best is om eens binnen te springen bij je apotheker met zo'n vragen.

Als dit de eerste of tweede strip is die je gebruikt, dan zou ik mij geen zorgen maken en gewoon verder gaan met de volgende strip. Als je al langere tijd de pil slikt en niet zwanger bent geweest, zou ik de huisarts of apotheker raadplegen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100