Kun je met een lintwormen-besmetting snel magerder worden ?

zijn er mensen die zich bewust laten besmetten met lintworm zodat ze snel gewicht verliezen ?

Toegevoegd na 4 uur:
Nooit doen dus.....Maar zou het denkbaar zijn om het onder medisch toezicht tijdelijk te doen, om het daarna veilig en op tijd weer te verwijderen ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ja, dit gebeurt. Van de week 100 ways to die gezien. Een amerikaanse (hoe kan het ook anders...) vrouw wilde dolgraag afvallen en had een lintworm binnengekregen. Ze viel kilo's af...en de worm groeide door... De worm kan organen binnendringen, zelfs de hersens omdat de worm METERS lang kan worden. De vrouw is slank gestorven... Toegevoegd na 3 minuten: 1000 ways to die, deze aflevering: http://www.tvblik.nl/1000-ways-to-die/death-be-not-stupid-1-aflevering-9

HUU?? bah bah, lijkt mij niet ,ik heb er nog nooit van gehoord .Er zijn toch andere manieren om te gewicht te verliezen.Ik ril van het idee.

Ja bah! Ik heb ook eens zoiets gezien. Ik moest er niet aan denken zeg, brrr! Dan nog liever moddervet.

Er zijn jaaaaren geleden zelfs afslankpillen op de markt geweest met de kop van een lintworm erin. Het werkte wel, je wordt echt mager (en doodziek).

Daarmee wordt je snel mager. Als je slim bent, dan dresseer je eerst de lintworm, zodat als je hem roept, hij er meteen weer uitkomt.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100