via welke site kan ik met leuke mensen in contact komen?

zie vraag

Weet jij het antwoord?

/2500

http://www.twoo.com

Bronnen:
www.twoo.com

hier: http://pocket-chat.nl/chat/

Badoo.com. Die werkt ook als app op android en apple. Werkt op gps. Dus mensen in jouw omgeving.

Bronnen:
www.badoo.com

Lokaal Totaal. Zoek op alleengaanden. De bron geeft twee voorbeelden.

Bronnen:
http://www.totaallokaal.nl/detail/utrecht/...

Dat hangt er een beetje vanaf wat je bedoelt met "in contact komen". Wil je "echte" mensen ontmoeten of alleen "virtueel" met mensen praten? Er zijn wel websites van verenigingen die allerlei activiteiten organiseren die je met andere mensen kunt doen. Daar zitten vast ook "leuke" mensen tussen. Zie bijvoorbeeld: http://www.nieuwemensenlerenkennen.nl/ http://www.aktivo.nl/c/ http://www.weekendhike.nl (deze is alleen geschikt als je van wandelen houdt; maar als je andere interesses hebt, kun je daar ook 's op Googelen)

je kan op hyves of facebook een foto/filmpje/wat dan ook van die persoon liken, dan wachten of de persoon reageert, dan bijv toevoegen als vriend en dan een beetje gaan kletsen. Zo is een vriendin van mij aan haar vriendje gekomen. Omegle.com is een site waarmee je random met mensen uit de hele wereld kunt chatten. Daar is alleen wel een risico: het kan natuurlijk zijn dat je met iemand aan de praat raakt die niet is wie die zegt dat-ie is (denk aan het cliche van een oud, vies mannetje bijv.) Maar als je gewoon om zijn/haar facebook link vraagt bijvoorbeeld, kun je misschien uit die pagina al opmaken of het een soort persoon is waar je naar op zoek was.

hier op GV bijvoorbeeld. hoef je geen link geen te geven dus dat scheelt. ik weet niet of je mensen zoekt van je leeftijd, met dezelfde hobby/interesse. in feite kan je op heel veel sites leuke mensen ontmoeten, maar als je googled met wat steekwoorden vind je vast wel wat geschikts. succes

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100