Mentaal dieetplan (K. Callens) : werkt het echt?

Werkt het om te vermageren door je gedachten te veranderen? Is iemand al echt vermagerd hierdoor?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Die hele site en die hele opzet van die Katja Callens komen op mij heel gemaakt en heel commercieel over. http://hetmentaledieetplan.com/pp/ Ik wil weten wat het kost, maar daar kom ik niet achter als ik niet mijn naam en e-mail adres op geef. Dat klopt toch niet? http://www.vetvrij.com/mdp-mentaal-dieet-plan-turboplan.html Ja zeker werkt het om te vermageren door je gedachten veranderen. Ik zou zelfs zeggen: dat is een EERSTE voorwaarde! Maar daar heb je die Katja Callens en haar boek niet voor nodig.

Als je je gedachten verandert en daardoor gezonder gaat eten (zowel in samenstelling als in portiegrootte) en voldoende gaat bewegen, dan zal het wel werken. De vraag is dan wel: zou je dat niet zelf kunnen?

Het kan zeker werken, maar daar hoef je geen plan voor te kopen. Neem jezelf gewoon voor om gezonder te gaan leven, zet structureel op papier wat je precies gaat verbeteren (anders is het te vaag). Zorgen dat je bewust met je eten bezig bent, nadenkt over wat je bereid en eet, en echt bewust genieten van je eten kan zeker helpen om af te vallen. Als je hiernaast research doet wat echt goed is voor je lijf, ga je steeds beter merken waar je lichaam goed op reageert.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100