Wat wens je iemand als nieuwjaarswens die weet dat hij dit jaar nog dood gaat?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik wens jou het allersterkste toe in dit jaar . En moge je de kracht vinden die je nodig hebt .

dan zeg je: maak er nog een gelukkig en gezellig jaar van.

Gelukkig nieuwjaar is niet echt van toepassing inderdaad. Maar de beste wensen, alle goeds of het allerbeste voor het nieuwe jaar kan wel, want dat wens je diegene natuurlijk wel. Wat ik zelf ook mooi vind is "veel heil en zegen". Dat zeggen ze in Groningen (maar dan in het Gronings).

Dat hij of zij intens mag genieten van alle dagen die nog te wachten staan!

ik zou gewoon de normale groet doen, bij zoiets blij's als een nieuwjaar hoef je niet herinnerd te worden aan het feit dat je binnenkort doodgaat

Ik wens je nog mooie, gezellige dagen. Geniet van elk moment! Mijn ervaring is dat mensen vaak blij zijn als er eens iemand de dingen gewoon bij de naam noemt. Schrijf er ook bij dat je spoedig eens langs komt. Daar zal de ongeneeslijk zieke persoon meer aan hebben dan aan een perfect passende tekst.

"ik denk iedere dag aan je. Ik kom je binnenkort bezoeken, om je een knuffel te geven".

Gewoon zeggen, maak er een leuk en gezellig jaar van en helijk overkomt u niks.

Geniet van het komende jaar! Als het een goede vriend of familie van je is zou je ook kunnen melden hij/zij altijd bij jouw kan aankloppen voor steun of leuke dag/avond.

Ik wens je een goed 2012!

'pluk de dag' 'ik hoop dat je van dit jaar genoten hebt' 'leef nog lang en gelukkig' al is die laatste niet zo goed.

zeggen dat je het moeilijk vind om het op de juiste manier te zeggen en over te laten komen? (dit is vast heel erg logisch!) iets van: ik wens je voor het nieuwe jaar heel veel mooie en waardevolle momenten doe (met heel veel kracht warmte en liefde bv) je mag het beestje wel bij zijn naam noemen, waarschijnlijk zijn er al genoeg die krampachtig ontwijken en hun best doen om het zo onopvallend mogelijk te verpakken en doen of er zo min mogelijk aan de hand is. het is gewoon een moeilijke situatie, en als je dit laat blijken toon je meer medeleven dan een tactisch zinnetje wat weloverwogen is opgesteld (geschreven of gesproken) maar een stuk onpersoonlijker is.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100