Als je normaal gewicht heb (eigenlijk tegen ondergewicht aan) is het dan verstandig om toch wii spellen te doen?

Heb eigenlijk al best beweging genoeg hoor, maar vind een wii superleuk , maar weet als ik er 1 aanschaf, dat ik ook gelijk verslaafd ben aan dat ding.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Wat een gezond gewicht is, blijkt alleen uit statistieken. Van een bepaald gewicht weten we dat er meer kans is op bepaalde aandoeningen, en dan vooral van overgewicht. Bij ondergewicht gaat het vooral om je lichamelijke conditie. Op een bepaald moment voel je je niet fit meer omdat je gewoonweg niet genoeg energie meer hebt. Maar mensen die van nature mager zijn hebben daar doorgaans helemaal geen last van. Ik neem aan dat dit voor jou geldt. Wees blij en maak je vooral niet ongerust. Zo'n wii spel doet dus helemaal geen kwaad, ook niet voor jou. Lees van de link vooral het stukje onder "Is het ernstig en wat kunt u verwachten?"

Bronnen:
http://www.dokterdokter.nl/aandoening/1674...

Ja waarom niet,je gewicht maakt daar toch niks bij uit. Het is niet zo dat je bij een wii super veel vet verbrandt. Nog een tip:wii 2 is in aantocht volgens geruchten.

Natuurlijk, als je dat leuk vindt, moet je dat lekker doen. Let er op dat je niet minder gaat wegen. Zowel, dan moet je meer voedzame producten eten. En voor alles geldt: alles met mate.

Dan kun je niet winkelen, wandelen, uitgaan. M.a.w. Dan zou je bijna geen enkele hobby kunnen doen. Bij de Wii heb je heel veel spellen. En ook gewoon spellen dat je gewoon op de bank zit en weinig hoeft te bewegen. En dan is het vergelijkbaar met een gewone afstandsbediening.

Nee hoor,de WII is niet echt zo dat je ervan gaat verdunnen hoor,eigenlijk is het ook niet ZOOO veel beweging... Dus of je hem wel of niet aanschaft,het blijft hetzelfde ;) . Oh,en nog wat,je hoeft er niet verslaafd aan geraken hoor,ik had dat ook vroeger met mn ds en psp maar nu blijven die links liggen,ik ga er soms op wanneer ik snachts niet kan slapen haha.Nouja,als je m aanschaft,goed,als het maar leuk is voor jou.Maar vergeet niet: Er zijn ook andere leuke dingen om te doen dus niet verlaafd aan geraken :D . Conclusie: Als je erop speelt ga je er niet dunner van geraken,wel van de WII fit,maar niet echt...

Kan makkelijk, bij de meeste wii spellen gebruik je alleen je rechter arm, alleen als je de hele dag gaat staan boksen (spel) dan zal je wel gewicht verliezen. Met kineckt moet je wel oppassen, daarmee gebruik je wel je hele lichaam en dus meer energie

Nee, van Wii val je helemaal niet af, het is bijna precies hetzelfde als playstation. Je hoeft met geen enkel spel echt veel te bewegen behalve met boksen van wii sports. Elk ander spel stelt niks voor qua beweging, je hebt de Nunchunck voor het loop en rij werk, en je hebt controller om af en toe een keer te slaan of te bewegen. Dus ga maar lekker wii'en hoor! Toegevoegd na 58 seconden: Ik bedoel natuurlijk "JA"

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100