weet iemand waar er nog femerital te koop is?

Femerital is een oplosbaar medicijn voor extreme menstruatiepijn. Voor iemand die geen pillen kan slikken, is dat heel fijn, want femerital was gewoon oplosbaar in een glas water. En het werkte perfect, nam je pijn binnen enkele minuten weg en t bleef ook voor een paar uur weg.
Ik kan het alleen bijna nergens meer vinden :-(
Weet iemand toevallig waar ze nog femerital verkopen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het moet toch nog gewoon bij apotheek of drogist te koop zijn.

Bronnen:
http://www.exmedica.nl/geneesmiddel/femerital

Femerital is uit de handel genomen. De samenstelling was: Voor een tablet: 250 mg paracetamol, 100 mg ambucetamide en 50 mg coffeïne Dat het niet meer in vloeibare vorm te krijgen is, wil niet zeggen dat het niet in tabletvorm te krijgen is. En een tabletje kun je fijnmaken. Met een stampertje er poeder van maken, beetje water er bij en opdrinken. Je kunt er bij de drogist of apotheek eens naar vragen. En anders is Paracetamol een goede pijnstiller. Als paracetamol niet helpt, kunt jediclofenac, ibuprofen of naproxen proberen. Dat zijn middelen die de werking van prostaglandine [de hormonen die voor de pijn zorgen] verminderen. Paracetamol is in ieder geval in vloeibare vorm te verkrijgen. http://www.deonlinedrogist.nl/daro-kind-vloeibare-paracetamol-p-2388.html Toegevoegd na 1 minuut: Je bent niet de enige die het mist: http://www.mijnmedicijn.nl/pijn/femerital.aspx

Als het nog in de handel is, kan je het altijd bij de apotheek bestellen hoor. Vraag er even naar,een apotheek wil daar best even achter aan gaan.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100