Hoe reageer je correct als je ergens word benadeeld?

Ik ben zelf een beetje explosief karaktertje. Voor een deel zit dat er in denk ik en voor een dele zo gegroeid. Ik ben nu ruimt volwassen en niet dat ik daar trots op ben het heeft voor en nadelen. Maar ik heb de neiging bij vermeend onrecht agressief te worden naar degene. Ook al weet ik dat degene er soms ook niet zoveel aan kan. Graag serieuze antwoorden, iets war ik zelf beter van word. IK ben soms beetje angstig dat ik iemand in elkaar sla.. ook al ben ik juist eigenlijk ook helemaal niet bang .. begrijp je het nog?

Toegevoegd na 1 minuut:
Als je me trouwens ziet denk je leuk jonge mooie vent;) voor de dames dan';

Toegevoegd na 1 minuut:
zeggeze;;;

Weet jij het antwoord?

/2500

Probeer bij jezelf te bedenken of je daadwerkelijk onrecht wordt aangedaan. Dan: Kan dit verandert worden. En dan: Is de persoon tegenover mij daadwerkelijk verantwoordelijk hiervoor. Door die drie dingen te overwegen ben je meteen je eerste impuls al kwijt.

Leer jezelf aan om eerst tot 10 te tellen voor je reageert, dan reageer je minder impulsief en je zal merken dat je dan ook rustiger bent. Zal niet zo maar lukken, maar oefening baart kunst.

Add aandachtstoornis en dan krijg je soms woedeuitbarstingen Adhd als je te veel energie hebt

Mss denken de mannen dat ook wel :) Het enige wat je kunt doen is tot tien tellen en tegen jezelf zeggen: rustig blijven. Dat helpt. En je moet het zelf ook echt willen anders lukt het niet.

Ten eerste vind ik het niet relevant of je voor de dames een leuke jonge mooie vent bent. Het gaat om je gedrag in bepaalde situaties. Ik zou je aanraden om naar een psycholoog te gaan en kijken waar dit vandaan komt en hier wat aan doen. Er worden genoeg cursussen op dit gebied gegeven. Geef jezelf handvaten om hiermee om te gaan, dit wordt voor jou en je omgeving ook prettiger.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100