wat is deze blessure?

Ik heb vandaag een voetbal wedstrijd gehad en ik kwam in duel met de tegenstander en toen kwam zijn knie tegen de voorkant van mijn bovenbeen aan en ik dacht eerst dat het een ijsbeentje was dus ik ging door maar na 5 minuten had ik er nog steeds last van en ik kon niet meer lopen dus ben ik geblesseerd uitgevallen. Enig idee wat deze blessure kan zijn en hoelang ik er ongeveer last van heb want het doet heel erg pijn bij het lopen, zitten en liggen en als ik ook maar een klein beetje druk op me spier zet in me bovenbeen doet het al pijn.

Weet jij het antwoord?

/2500

Dat kan van alles zijn, gekneusd... een spiertje gescheurd..klein scheurtje in het bot... Laten we hier maar niet gaan gissen, als het erg pijn doet...naar de dokter.

Het botje kan wat verplaats zijn maar het kan bijvoorbeeld ook geknust zijn. Het beste lijlt mij om er even een drukverbandje om te doen en naar de dokter te gaan Toegevoegd na 1 minuut: (Lijkt niet lijlt)

Misschien weet ik natuurlijk niet zeker een gekneusd dijbeen voelt op het begin hetzelfde als een ijsbeentje maar ga maandag naar de dokter :) Succes en beterschap

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100