door het roken krijg je gele vingers.hoe krijg je dat weer schoon?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Veel gaan zwemmen in een zwembad met chloorwater.. is geen grapje.. Puimsteen helpt ook.. En met een eeltvijl schuren heeft mijn partner van zijn gele vingers afgeholpen..

probeer maar eens met tandpasta.

Stoppen met roken. Langzaam slijt de gele kleur dan weer af.

Zoals Dounja zegt: dat kan alleen slijten. Misschien zijn er nog behandelingen met lasers of transplantaties (ook tijdelijk), maar laat je in ieder geval niets aansmeren zoals vingerbaden of smeersels!! Die komen meestal van TellSell en zijn niet te vertrouwen. Als je ook een gele huid krijgt zou ik me overigens zorgen maken

Kwestie van tijd. Doet je lichaam vanzelf. Maar voorkomen is beter dan genezen. Dus doe handschoenen aan of rook gewoon niet.

Vijf minuten met je vingers in een badje van warm water met veel citroensap. Daar worden de nagels ook schoon van. Vooral als je ze daarna met zachte vijl polijst.

chloor! op het puntje van een ruwe handdoek of washand en dan flink boenen. citroensap wordt ook aanbevolen maar bij mij werkte dat niet echt, net zo min als tandpasta.

Nicotine vlekken tussen wijs en middelvinger, zijn eenvoudig te verwijderen met vloeibaar schuurmiddel op citroenbasis eenvoudig met een schuursponsje wegwrijven en daarna je handen wassen ruiken je handen gelijk fris. Toegevoegd na 1 minuut: Nicotinevlekken haal je van je vingers door ze af te schuren met een stukje puimsteen.

zo veel mogelijk wassen. Met zeep.

beetje groene zeep een borsteltje warm water en wat minde roken !

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100