Ik heb pijnsteken in mijn romp. Vooral in mijn ribben. Weet iemand wat dit kan zijn?

Drie dagen geleden kreeg ik opeens een pijsteek in mijn linker ribben. Dat duurde maar tien sec. ofzo. Later kreeg ik er nog een paar. De volgende dag kreeg ik ze weer, maar ook aan de rechterkant. Er zat meestal wel een uur ofzo tussen de steken. Maar nu krijg ik ze wel een paar keer in de tien minuten en ze houden ook langer aan. Het doet erg pijn. Ook aan mijn rug. Heeft iemand hetzelfde en / of weet wat het kan zijn? Ik word er een beetje bezorgd over.

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik heb vorig jaar ook last gehad van de zelfde symptomen. De huisarts vertelde me toen dat er tussen het borstvlies en de ribben zenuwen zitten die klem kunnen komen te zitten. Niks ernstigs, maar laat de huisarts de diagnose stellen!

ik heb het ook gehad met pijn in mijn ribben enzo is het mer aan dee binnenkant van de ribben dan had je hetzelfde als ik dan heb je iets gekneust ik weet niet meer hoe het heet maar het geneest zelf ik weet nietzeker of dit zo is dus ik zou voor de zekerheid naar je huisarts gaan ik hoop dat je er wat aan hebt gr. anke11

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100