Lens In mijn oog gedaan maar krijg hem er niet meer uit wat nu?

ik heb mijn lens er in maar krijg hem er dus niet meer uit dus wat moet ik nu?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik zou even kalmeren, en als je rustig bent moet je je wijsvinger en duim echt aan de buitenkant van je oogbol zetten (ieuw dit klinkt ranzig). Dan duw je heeeel zachtjes naar je oogbol toe en tegelijkertijd doe je ze naar elkaar toe, zo haal ik ze altijd eruit. Laat anders even wat lenzenvloeistof in je oog druppelen. En probeer het dan.

Ik heb het probleem ook ooit, wat werkt: je houd je oogleden met 2 vingers openen en probeer dan te knipperen. En wat ook helpt maar waar je nu niks aan hebt is een speciaal pincetje bij de opticien halen. Succes,

Blijf het sowieso niet te lang proberen, dan raakt het geirriteerd, heb ik ook vaak. Na even wachten lukt het meestal wel. Anders heb ik hem er wel eens in laten zitten en kwam hij er binnen een dag zelf uit.

Even een beetje lenzenvloeistof ik het oog doen waar de lens inzit. Een paar druppeltjes. Goed kijken waar de lens zit. En pakken. Heb dit wel eens gehad. Toen waren me nagels iets te lang. Nagels geknipt en eruit gehaald. Als er iemand in de buurt is even vragen of diegene het wil doen. Die zien het vaak beter. Heb het wel eens door me moeder laten doen. En wel goed handen wassen eerst !

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100