wat doet stoppen met roken met je uiterlijk?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je vingers, nagels, tanden, zien minder geel, je haar glanst meer, je ziet er vaak " frisser" uit en zo voel je je ook als je eenmaal een paar maanden gestopt bent! Je gezicht ziet minder grauw.

Bronnen:
Eigen ervaring!

Vaak gaan mensen meer eten en dus worden ze dikker. Uiteraard heb je dit zelf in de hand!! Voordeel is dat je die 'rookrimpels' op je bovenlip misschien kunt voorkomen (als je die nog niet hebt...)

Je huid met name op je gezicht knapt er echt van op!

je gaat er beter uitzien vaak ook een paar kilo meer wegen omdat je stofwisseling verandert.

Hangt er van af. Als jij van een kettingrokende, vermagerde en grauwe muis veranderd in een opgewekte vlotte en vrolijke meid, dan zal de verandering heel erg ten goede zijn. Als je af en toe eens een sigaretje rookt en jezelf verder goed verzorgt dan zal het verschil niet te zien zijn. Het is wat makkelijker je tanden wit te houden en je zult frisser gaan ruiken. Maar verwacht geen wonderen.

Ik krijg er hardnekkige puisten van voor een hele lange tijd(paar maanden)

Uiterlijke gevolgen van stoppen met roken. Als je stopt met roken, zul je merken dat je huid weer een frisse en gezonde uitstraling krijgt. Mocht je al rimpels hebben ontwikkeld, dan blijven deze wel bestaan als je gestopt bent met roken. Voor je gebit geldt dat je na het stoppen met roken een grondige reinigingsbeurt bij de tandarts kunt ondergaan, zodat je tanden daarna weer kunnen blinken. Na het stoppen met roken zal je adem bovendien frisser ruiken en geef je geen rooklucht meer af, die in je kleding is blijven hangen. Uiteraard zal de verkleuring van je nagels en vingers na een schoonmaakbeurt niet meer opnieuw verkleuren als je gestopt bent met roken. Nog een voordeel van het stoppen met roken is, dat je mogelijk minder snel grijs wordt of haren verliest. Je haarwortels kunnen dan namelijk weer voldoende zuurstof opnemen. Toegevoegd na 1 minuut: http://www.ikstop.nl/roken/gevolgen/uiterlijk

Het verschilt per persoon, maar ga er maar vanuit dat het iets positiefs doet!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100