Wat is een cameltoe?

Een vriendin van mij zei tegen mij dat ik na het hockey een camletoe had.

Wat is dat? En is dit onder de douche?
Hoe kan ik het vermijden?

Weet jij het antwoord?

/2500

Een zodanige strakke broek dragen dat de contouren van je vagina zichtbaar zijn, waardoor het geheel op een kamelenteen (Engels: Camel toe) lijkt. Toegevoegd na 4 minuten: Vagina is hier overigens niet de juiste benaming, maar je begrijpt wat ik bedoel.

Als je schaamlippen door je onderbroek/bikini broekje heen te zien zijn. Je moet het niet willen vermijden, wees er trots op. Toegevoegd na 6 minuten: In het Nederlands wordt de "kamelenteen" bezongen door Barry Badpak.

Bronnen:
http://www.youtube.com/watch?v=l5kBm9M1D1k&t=0m45s

Een cameltoe is een kamelenteen. Het is een term die gebruikt wordt om aan te geven dat kleding zodanig strak om de schaamstreek van een vrouw zit, dat de kleding zich tussen de schaamlippen wringt. Een cameltoe ziet er schematisch uit als \|/, wat enigszins lijkt op de vorm van een kamelenteen. De cameltoe is het best zichtbaar wanneer een vrouw slechts één kledingstuk over haar schaamstreek draagt. Bijvoorbeeld een bikini, sportbroek, stretchbroek, legging of een erg strakke spijkerbroek.

Bronnen:
http://nl.wikipedia.org/wiki/Cameltoe

Een cameltoe is een nogal onvriendelijke bewoording die ze in de USA gebruiken om aan te geven dat je een broek aan hebt die zo strak is dat hij in de spleet tussen je schaamlippen trekt. Een beetje zoals de gespleten hoef van een kameel. Zoals op het volgende plaatje (waarvan er overigens nog duizenden en duizenden op google afbeeldingen te vinden zijn):

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100