ben ik allergiesch voor verdoving van de tandarts?

ik heb 10 jaar terug een kies laten trekken bij de tandarts.ik dacht werkelijk dat ik dood ging na de verdoving hartkloppingen en zweten.nu heb ik laatst weer wat laten trekken met het zelfde resultaat ik had het warm en koud tegelijkertijd en dacht echt dat mn laatste uur geslagen had zo beroerd als ik mij voelde na 10 minuten was het wel over.maar nu vraag ik mij af is dit wel normaal?als ik normaal bij de tandarts iets laat doen vullen oid doe ik dat ook met verdoving dan heb ik nergens last van

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Gezien de verschijnselen ben je overgevoelig voor de adrenaline in de verdoving. Adrenaline zorgt ervoor dat het spul langer werkt maar overgevoeligheid ervoor komt nogal eens voor. Zeg altijd als je ergens plaatselijke verdoving voor nodig hebt dat je dit soort verschijnselen krijgt of rechtstreeks dat je er overgevoelig voor bent, zodat ze iets anders gebruiken. Een op hol geslagen hart is bepaald geen prettig gevoel.

Ja dat kan en ik heb het ook!!!!! Na jaren van stress (ik dacht dat die hartkloppingen kwamen van de zenuwen, en ik vind de tandarts ook wel eng maar niet zo eng) blijk ik allergisch voor de NICOTINE die in de gewone verdovingen zit om ze snel te laten werken Ik krijg nu een andere, die net als vroeger 10 minuten nodig heeft voor hij werkt en werkelijk een WERELD van verschil!!!!!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100