Ik heb door mijn lichamelijke beperking moeite met draaien in bed,het van belang;dat mijn hoes (onderlaken) STRAK blijft liggen maar hoe?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Belangrijk is dan dat je hoeslaken goed om het matras heen past. Een matras van 30 cm hoog heeft een ander hoeslaken nodig dan een van 10 cm. Ik heb gisteren voor een nieuw bed een hoeslaken bij Ikea gekocht waarbij er een lint aan zat die je om het matras kon doen (onderlangs) en vastmaken met klittenband. Dat blijft erg goed zitten. Toegevoegd na 2 minuten: in feite kan je natuurlijk zelf ook een of twee elastische linten vastnaaien aan de ene kant van het hoeslaken. Maak aan het uiteinde van de linten en andere kant van het hoeslaken klittenband vast. Je kunt het hoeslaken dan goed fixeren onder het matras. Toegevoegd na 4 minuten: Als je hoeslakens veel in een wasdroger droogt lubberen ze ook uit. Dus vaker vervangen en de juiste maat (niet alleen lengte en breedte, maar ook dikte en fixeren met een lint onder het matras door zou moeten helpen.

Nog iets wat in mijn geval werkte na mijn vreselijke autoongeluk zijn gewone bretels met clip. Daar heb je er 2 van benodigd en de breedte-verstelling zit toch onder de matras dus die voel je niet.

Misschien kan je met veiligheidsspelden het aan de bed vast zetten.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100