Hoe kan ik vetverbrandende hormonen stimuleren?

Ik heb gehoord dat er een methode bestaat,waarmee je kunt afvallen door bepaalde voeding die de vetverbrandende hormonen in je lichaam stimuleert. Je eet dan elke 3 uur en niet persé vet-arm of calorie-arm, maar door een bepaalde combi van voedingsstoffen, stimuleer je de hormonen die vetverbranden.(ipv opslaan) Hoe werkt dit precies?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

O.a. met thee en koffie. (zonder suiker) Maar het is de combinatie van bewegen en voeding die echt goed werkt. Hier staan ook de voedingstips tussen: http://www.dieetblog.com/vet-verbranden-door-te-eten/ Toegevoegd na 9 uur: Nog iets over hormonen. Het hormoon bij uitstek dat zorgt dat vet opgeslagen wordt is insuline. Insuline zorgt ervoor dat suiker verwerkt wordt, maar tegelijkertijd zorgt het dat vet opgeslagen wordt en blijft, want de suikers moeten eerst verwerkt worden. Dit is een van de redenen dat je snelle koolhydraten moet vermijden. (geen suikers dus) Zo blijft je insuline niveau op een stabiel en laag niveau. Een vetverbrandingshormoon bestaat volgens mij niet.

Om met je laatste vraag te beginnen: Dit werkt precies niet! Het is weer zo'n onzinverhaat uit dieetland. 1] Men heeft een tijdje voedsel gepromoot wat meer energie zou kosten om het te verbranden, dan dat het oplevert. Bleekselderij zou daar een voorbeeld van zijn. En alle zwaar te verteren, pure voedingsmiddelen. Maar ook: ananas, caffeine, gember, peper, spicy eten, groene thee, mosterd. Waar je lichaam een hoop moeite voor moet doen om het te verteren. Of omdat ze vochtafdrijvend zijn. Maar: Je zou er enorme hoeveelheden van moeten eten om dat echt effectief te doen zijn. 3] Hier staat iets over het stimuleren van je "vetverbrandende hormonen". Dat heeft meer te maken met rust, relaxed zijn, gezond eten, weinig suiker, geen stress. http://www.womanxyz.com/2011/01/maken-jouw-hormonen-je-dik/ 3] Dieten als van Montignac stellen dat dat je dik wordt van een combinatie van vet en bepaalde 'slechte' koolhydraten. Je mag dan om de 3 uur iets eten maar dat is OF koolhydraten (en dan de goede) OF vetmaaltijden. Zie bron.

Bronnen:
http://www.dieet-wijzer.nl/montignac.html

dit heet sportvasten. Daarmee verandert je stofwisseling en ga je vet ipv suiker verbranden. In de link kun je er alles over lezen.

Bronnen:
http://www.sportvasten.nl/

Het deel wat ontbreekt in je vraag is sport. Die methode combineer je namelijk met sporten . Als er ook maar een middel echt zou werken bestonden er geen dikke mensen meer. Het enige dat werkt is er moeite voor doen door te sporten ( veel) en met het juiste voedingspatroon. Maar dat is nou weer net wat mensen niet willen. Het mag geen moeite of inzet kosten. Mensen willen van alles bereiken maar hebben geen zin er iets voor te moeten doen. Daar spelen andere mensen weer goed op in door ze het zogenaamde juiste middel te willen verkopen. Er is geen betere manier om geld te verdienen dan aan mensen met een complex. En toch bestaan er nog steeds dikke mensen,kale mannen en ga zo maar door. Steek je energie dus niet in het zoeken naar middeltjes en methodes,maar ga of hard aan de slag met sporten en gezonde voeding of wat nog beter is, accepteer en hou van jezelf als persoon om wie je bent en laat je eigen waarde niet afhangen van je uiterlijk. Daarbij komt nog dat er veel mensen een stofwisseling hebben die er voor zorgt dat ze nooit helemaal slank zullen worden.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100