wat helpt het best tegen veroudering van de huid?

Weet jij het antwoord?

/2500

Uit de zon blijven! Niet roken!

Donker houden dus geen zonlicht toelaten... Vet houden... en goed eten, dus weinig vrije radicalen eten... Vitamine E... en goed en regelmatig rust nemen... Er zullen vast meer factoren zijn die er wat aan helpen, maar dit zijn wel de belangrijkste, zo snel uit mijn hoofd...

vroeg dood gaan

Facelifts en Botox. Veel Botox.

De suikers die je opneemt, hopen zich op in je huid. Daar hechten ze zich aan het collageen, waardoor je huid minder elastisch wordt. Doordat je huid zijn elasticiteit verliest, gaat hij sneller tekenen van veroudering vertonen. Zoetstoffen Vooral witte suiker en zoetstoffen in drankjes zijn slecht voor je huid. Dat komt doordat ze zorgen voor een snelle verhoging van de bloedspiegel. Er bestaan al verzorgingsproducten die het schadelijke effect van suiker op de huid tegengaan. Kun je echt niet zonder suiker? Je kan de schade proberen te beperken door alleen ’s ochtends suikers te eten. Dan heeft je lichaam nog de hele dag de tijd om de suikers te verbranden.

Nertsolie is een echte oppepper..Mylene heeft er een hele serie producten van..

Veel water drinken, niet roken, niet te veel zonnen, gezond eten, niet te veel alcohol drinken, regelmatig lichamelijke beweging en je gezicht altijd goed schoon maken en verzorgen met een goede dag en nachtcreme.

En vergeet niet om vooral niet elke dag je gezicht vol plamuur te smeren!

Zoals al eerder vermeld :) geboren zijn met goeie genen, niet in de zon komen, sporten (of gezichtstraining, is erg leuk) en (volgens een bron die nooit is bewezen volgens mij) veel buiten zijn. Of je van fronsen rimpels krijgt (wanneer dat onder veroudering valt) weet ik niet, maar een positieve/ontspannen uitstraling maakt je huid wel egaler Toegevoegd na 13 uur: En niet teveel chemische spullen er op smeren: daar is de mens in principe niet op gebouwd. Ik denk dat het wel kan werken, maar ik vermoed ook dat de meeste schoonmaakmiddelen en voedingscrèmes puur om commerciele redenen zijn gemaakt.

Zo weinig mogelijk zonnen, niet roken, goed eten en drinken, stressoren vermijden, veel ontspanning zoeken (in de frisse lucht), bewegen, je (huid) regelmatig laten masseren, ... Succes en geniet.

Goeie genen, niet in de zon, geen alcohol en heel veel slapen en ontspannen.

op alle antwoorden nog een aanvulling... veel zonnebanken droogd je huid heel erg uit net als zonnen. bovendien loop je met de zonnebank het risico dat je kanker krijgt. (zo laatst gehoord). 2x een meevaller voor je huid dus.

Vooral niets erop smeren. Niet voor niets wordt gezegd: schoonheid komt van binnenuit. Letterlijk. Dus het lichaam in balans brengen. Bv door natuurgeneeskunde of QiGong/TaiChi.

veel lachen

En zo vroeg mogelijk beginnen met een goede verzorging. Elke keer wanneer je je wast dan verwijder je je natuurlijke beschermlaag van de huid. Dat duurt een poosje voor de huid zichzelf weer hersteld heeft en in die tussentijd is je huid onbeschermd tegen invloeden van buitenaf zoals weersomstandigheden, reinigingsmiddelen, stoffen in de lucht etc. Dit droogt de huid erg uit waardoor ook huidveroudering ontstaat. Daarom is het belangrijk om na het douchen of wassen altijd zelf =zolang= een beschermlaagje aan te brengen in de vorm van een creme of bodymilk. Helemaal tegengaan kun je huidveroudering nooit maar je kunt het wel op veel manieren uitstellen, ook met wat eerder als antwoorden zijn gegeven.

Gelukkig en tevreden zijn.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100