Kun je gaan slapen met een tampon?

Kun je gaan slapen met een tampon?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ja, dat kan. Maar je moet hem de volgende dag(en) niet vergeten te wisselen. Bacterien kunnen namelijk van het vergane bloed een stofje maken dat je ziek kan maken. Niet gelijk hoor, maar als je erg lang wacht, kan je heel erg ziek worden, er zijn gevallen bekend dat vrouwen eraan overleden. Dit gebeurt natuurlijk niet gelijk, maar daarom staat de waarschuwing wel op de verpakking. Succes, Willemien

ja maar vlak voordat je naar bed gaat een schone in en 's ochtends direct verschonen

Officieel gezien moet je natuurlijk volgen wat er op de bijsluiter staat. Dat was dacht ik 6/8 uur, maar wat ik nu toevallig in mn tas heb is maar 5 uur. Toch doe ik het ook wel en het werkt prima.

ja hoor, maar een pyjama en knuffelbeer liggen toch wat meer voor de hand dan een tampon over het algemeen. heb je de tampon inbrengen voor de nacht (hey!) dan is het verstandig om dit voor het slapen te doen, en kort na je slaap weer te verwijderen en eventueel te vervangen door een schone. Toegevoegd na 57 seconden: heb= WIL (schijven valt niet mee af en toe hoor, man man!)

Ik doe het altijd. vlak voordat ik naar bed ga een nieuwe en meteen als ik opsta. als je een uitslaper bent kun je s'nachts misschien beter maandverband gebruiken omdat het niet goed is als je een tampon te lang in hebt.

ja dat kan en als je heel zeker wil zijn dat je niet doorlekt kun je voor de zekerheid een maandverbanje in je onderbroek leggen of een inlegkruisje

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100