Is het echt mogelijk om van een dik lichaam een dun atletisch lichaam te maken?

Ik zie het wel is op tv ofzo maar kun je echt van een vrij dik iemand met juist en veel sporten en disciplinair diëten een dun gespierd iemand maken

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

JA dat is wel degelijk mogelijk. In wezen is de grootste doorslaggevende factor voor het slagen ervan dat JIJ er in Gelooft en Blijft in Geloven. Daar doe je zowel Doe-kracht aan op om het vol te houden maar daardoor schep je ook een degelijke balans tussen de werking van beide hersenhelften die instaan voor het produceren van hormonen ter varendering in jouw lichaamsfuncties. Punt is dat jij jezelf een methode aanleert of laat aanleren die JOU een Goed gevoel geeft en die JIJ op lange termijn kan volhouden zonder je gedwongen te voelen. Stop dus ook met het fenomeen dik zijn aandacht te geven en focus je Bewust op wat JIJ wenst te bereiken. Jouw Gedachten zijn verantwoordelijk voor het soort hormonen die je produceert en die zijn op hun manier verantwoordelijk voor de chemische en andere reacties in jouw lichaam. Denken aan hetgeen je niet wil schept dus een averechts effect dan hetgeen je in werkelijkheid wenst te bekomen. Pluis dit maar eens heel bewust uit. Het klopt perfect. Focus je dus Bewust op fenomenen als Gezonde Geest, Plezier, Slank, Beweging enz... zorg vooral dat je in een Vrolijke stemming blijft want het soort hormonen die je dan produceert zijn heuse vetverbranders... om niet te zeggen Vet-Killers. Het is reeds wereldwijd bewezen dat veel Lachen, los van de vele andere voordelen, de spijsvertering én de vetverbranding bevordert. Dus Lachen maar ;-) Doe het vermageren stapsgewijs... doe het Spelenderwijs... doe het met overgave en plezier omdat JIJ het wil en dan lukt het ALTIJD want als jij er op die wijze mee aan de slag gaat dan krijg je Altijd extra steun uit onverwachte hoek! Succes ermee! Toegevoegd na 1 minuut: En ja hoor, samen met anderen sporten werkt motiverend en geeft sneller het gewenste resultaat. Maar doe het rustig aan dan hou je het langer vol en werkt het dieper door.

dat kan. Ik zag het afgelopen jaar bij mijn collega. Ze ging van bijna 140 kilo naar onder de 70. Ze is enorm begonnen met sporten dus ook nog eens 'gespierd'. Heeft inderdaad bij haar wel een jaar discipline gekost dus makkelijk is het niet.

Het kan als je je hele levenswijze veranderd. Anders eten, veel blijven bewegen. Alleen stoppen veel mensen nadat het resultaat bereikt is en vervallen ze zo weer in hun oude gewicht.

In beperkte mate - want als de lichaamsbouw niet atletisch is (afgezien van het vet dat er 'omheen' zit), zal diegene niet ineens zo'n bouw krijgen. Iemand kan wel (flink) dunner worden.

Dat kan, maar ik zou het onder begeleiding doen. Dan ben je zeker dat je goed bezig bent, én je wordt gemotiveerd. Je kan bijvoorbeeld naar een sportschool gaan. Vaak geven ze daar ook voedingsadvies. Of je kan een andere sport doen en kiezen voor online begeleiding, bvb Weight Watchers of raad vragen aan een dietiste.

Bronnen:
http://www.weightwatchers.nl/plan/index.aspx

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100