Ik heb de hele nacht niet geslapen en ben ontzettend moe, trillerig en duizelig. Hoe overleef ik de dag?

Ik heb een jong dochtertje, dus gewoon lekker gaan slapen, is geen optie. Ook heb ik geen oppas voor haar. Vanavond heb ik ook nog een afspraak, dus moet echt de hele dag nog doorzetten. Heeft iemand tips om m'n vermoeidheid even niet te voelen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Wat mij dan helpt is meer te eten dan dat ik normaal doe en dan vooral gezonde dingen, ook yoghurt helpt om de duizeligheid weg te halen. En bouw voor jezelf wat rustpunten in dat je even kunt gaan zitten en je lijf wat rust te geven. Heel veel sterkte vandaag!

Koffie, koffie en nog eens koffie en sterkte.

Ga een film kijken met haar. Lekker op de bank . Dat is een rust moment voor jou. En je dochter vind het vast leuk. Mvg

veel naar buiten vandaag, trotseer de regen, haal een frisse neus

's ochtends naar de speeltuin zodat je dochtertje lekker moe is, en dan samen een lekker middagdutje gaan doen.

Wat mij hielp na een nacht doorhalen waren dingen als : Een lekker kogelbiefstukje bakken met champignons. Echt een ijzerbommetje. Daar werd ik enorm wakker van. Sterke koffie werkt ook wel en cola en energiedrank maar die zijn niet zo goed voor je maag. Een kwartiertje even liggen helpt. Probeer het toch voor elkaar te krijgen als het even kan. Een kwartiertje helpt echt al heel veel. Toen mijn kindjes nog klein waren ging ik op de bank liggen met hun in mijn armen. Bij mijn jongste werkte dat weer niet altijd want die was erg beweeglijk. Vraag een vriendin of familielid eventjes een oogje in het zeil te houden? zet haar even voor de tv of met een spelletje op de pc vanille olie/geurkaars/wierrook/geur geeft ook energie. Muntthee werkt verkwikkend.

Doet ze nog haar middagdutje? Anders kunnen jullie die lekker samen doen. Van anderhalf uur slapen tank je lekker bij!

jouw vraag: Hoe overleef ik de dag Mijn antwoord: Ga gelijk met je dochtertje een tukje doen,zodra als zij gaat slapen,neem jij de bank en rust uit. Om echt wakker te blijven de hele dag totdat je weg moet,is geen remedie voor . Je wordt alleen heel erg slap en depri van vermoeidheid. laat de boel gewoon even de boel,dat komt allemaal wel weer, zodra kindje wakker is maak je gezicht lekker nat met koud water en doe je ding. Sterkte!

Ik haal regelamtig dagen door ivm met mijn werk, tussen door een power napje van zo'm 15 a 20 min werkt perfect. ( niet langer slapen bijv 1 of 2 uur word je alleen maar moeier van ) Heb je er de tijd niet voor vandaag, helaas. Blijf bezig! dan "kak" je niet in! lekker stevige hap eten helpt ook zeker, en pak er lekker een red bull bij ! Vanavond zal je je bedje meer waarderen dan ooit tevooren ;) succces je overleeft t wel hoor !

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100