waarom zie je op tv (reclames) alleen maar mooie meisjes ?en in het echte leven zie ik ze nooit

Weet jij het antwoord?

/2500

Dat verkoopt beter. Het zijn modellen, die ook nog eens gefotoshopt worden. Ze bestaan dat eigenlijk ook niet zoals je ze ziet.

Eummmmm is dit een serieuze vraag? Er zitten allemaal modellen in die reclame die speciaal uitgezocht zijn. De mensen die jij tegenkomt zijn 99 van de 100 keer geen model en al helemaal niet speciaal uitgezocht om jou tegen te komen.

Door de make-up, haarstyling en studiolampen lijk je totaal anders. Dit neemt ook zeker 1 tot 1 1/2 uur in beslag. De meeste vrouwen hebben hier simpelweg geen tijd voor om dit elke dag te doen. Toegevoegd na 1 minuut: Ik zou trouwens genoeg mooie mensen rondlopen op straat, natuurlijke schoonheden genoeg. De mensen in de reclames zijn over het algemeen van een modellenbureau. Er word voor de reclame naar een specifieke look gezocht. Toegevoegd na 4 minuten: Hier een paar voorbeelden hoe een professioneel model veranderd met make-up en hairstyling: http://tmagazine.blogs.nytimes.com/tag/model-morphosis/

Omdat het echte leven de tv niet is. Ik zie ook heel andere artsen in het ziekenhuis, en ik kom eigenlijk (bij mijn weten) nooit een seriemoordenaar tegen, terwijl ik die vaak op tv zie.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100