Hoe kan ik mijn huid zo snel mogelijk zo egaal mogelijk krijgen, met zo min mogelijk onzuiverheden?

Met zo snel mogelijk bedoel ik niet enkele dagen, maar enkele weken/ maanden.
Het liefst wil ik niet mijn geld uitgeven aan dure middeltjes die achteraf niet blijken te werken, want daar wordt ik al met al een beetje gek van!
Wie kan me helpen? Iemand tips? Misschien zit een schoonheidsspecialiste op deze site? Of heeft u een kennis die datvan beroep is?

Weet jij het antwoord?

/2500

Met een kaasschaaf of dunschiller

Ik heb ook al een fortuin uitgegeven aan middeltjes, en ik heb lokale antibiotica gekregen van de dokter, als je onzuiverheden niet zo erg zijn en zich beperken tot een aantal ontstekingen hier en daar kan dat een goede oplossing zijn! Ook heeft hij mij la roche posay aangeraden, ik gebruik daar nu de DUO gel voor en die werkt bij mij echt perfect! Je doet echt heel lang met zon tube. Sinds ik die gel gebruik (en dat is nu 3 maanden) heb ik 1 keer een puistje gehad toen ik ongesteld was. ik koop hem bij yourskin.nl, als je dan als couponcode gratisreinigen invult krijg je ook nog een hele goede reiniger er gratis bij. Dit is geen reclame want ik heb geen aandelen in het bedrijf, maar dit was het enige wat voor mij werkt daarom ben ik er erg enthousiast over haha. Toegevoegd na 2 minuten: Mijn oplossing is dus gewoon naar de dokter gaan, hij kan je eventueel ook doorsturen naar de dermatoloog. Mocht je acne heel erg zijn, kan hij je ook nog orale antibiotica geven. Hij zal er in ieder geval alles aan doen om je een 'normale' huid te geven en weet vaak ook precies wat je er aan kan doen zonder dat je weer de halve drogist leeg hoeft te kopen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100