hoe kan je eerder ongesteld worden?

ik ga namelijk vrijdag op zaterdag nacht en ik word in die week ongesteld maar dat wil ik echt niet op vakantie, zijn er mogelijkheden dat ik eerder ongesteld word, gewoon nu zegmaar.

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik ben geen vrouw, dus please correct me if i'm wrong, maar volgens mij kan je de anticonceptiepil door slikken (niet te verwarren met doorslikken) waardoor je het uitsteld.

Hoi Sweetprincess, Nee, die zijn er niet. Je kan wel beginnen met de anticonceptiepil, zodat je het in het vervolg wat beter kan 'plannen', maar je kan het niet meer voorkomen dat je die week ongesteld gaat worden. Ik weet niet of je erg veel last hebt van menstruatiepijn? Als dat zo is weet ik je wel een middeltje aan te raden, welke bij mij erg goed helpt; aleve feminax! Veel plezier op vakantie:)

eerder ongesteld worden gaat niet lukken vrees ik. wel kan je naar je huisarts gaan voor een recept voor primolut. drie dagen van tevoren slikken, en je wordt niet ongesteld.

Primolut is inderdaad (of hoe je het ook typt) een goed idee. De reguliere pil is geen goed idee, je zit er sowieso aan vast, maar het is ook zo dat je pas aan die pil mag beginnen (voor het eerst) op de eerste dag van je menstruatie. Dus je bent dan sowieso 2 a 3 dagen, of meer, ongesteld..

Nèt afgelopen week gelezen dat er geen enkel wetenschappelijk of medisch bezwaar is tegen het door slikken van de pil zonder stopweek, al doe je het tien jaar! (Manman wat was ik pissig!had ik eerder willen weten). Alleen als je een doorbraakbloeding krijgt, dwz toch ongesteld wordt, kun je beter even wachten met de pil tot het over is. Prettige vakantie! P.S. En als je niet aan de pil bent idd Primolut aan je huisarts vragen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100