weet iemand hoe ik mijn oud klasgenoot uit 2002/2003 terug kan vinden?

ik weet alleen de voornaam nog. En hoe je het schrijft weet ik ook al niet meer of het nou (kathelijn is of kathelijne of cathelijn of kathleen) ik weet het niet meer, heb overal gezocht waar het mogelijk was. Dus weet iemand misschien een betere manier?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Probeer deze twee sites eens... Even spelen met zoektermen i.v.m. spelling van de naam.

Bronnen:
http://wieowie.nl/
http://www.pipl.com/

schoolbank.nl misschien? Hyves? (maar dan moet je ook wel een woonplaats weten...) Wieowie.nl Maar zonder naam word het wel een beetje lastig denk ik.

Navragen aan andere klasgenoten die je wel nog kent? of zoals wordt gezegd via schoolbank? En als je een goede rede hebt om degene terug te vinden, mischien via de administratie van de school?

op de school zelf denk ik. die bewaren jarenlang leerlingeninformatie. die kunnen je dan in ieder geval de juiste naam geven als ze verder geen info willen geven, dat zoekt wat makkelijker.

Als je niet meer dan een voornaam hebt, waarvan je ook nog niet exact weet hoe je deze spelt, dan is zelfs internet (google/schoolbank/hyves) niet de juiste ingang. Aangezien het nog niet zo lang geleden is, lijkt de school zelf me de beste mogelijkheid om in ieder geval haar achternaam en juiste spelling van de voornaam te achterhalen. Verder misschien haar vriendinnen uit de klas die wellicht nog wel contact hebben of weten waar ze naartoe verhuisd is. Daarna kun je weer verder met internet aan de slag, lijkt me.

dat probleem heb ik ook, met een marian of marianne maar weet geen achternaam of woonplaats, irritant is dat, iedereen die ik spreek van die klas kent haar maar weten het ook niet,

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100