Wat zijn de gevolgen van blowen?

Ik heb een paar vragen over blowen ik had het er zo eens met iemand over en die vertelden er vanalles over ook een aantal dingen waarvan ik niet kon geloven of hèt waar was daarom vraag ik het hier nog maar eens.
- is 1 keer een joint slecht voor je (nooit geblowd en met z'n 2)
- wat zijn de gevolgen van blowen precies?
-merken mensen het als je stoned bent?
- wat gebeurt er in grt binnen van je lichaam als je blowt?
- wat is er goed aan blowen?
Hiulj vertelde me er wat over en ik vroeg me af of het klopt wat hij vertelde.
Bedankt!

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

- is 1 keer een joint slecht voor je (nooit geblowd en met z’n 2) 1 joint is nooit slecht om de 2 weken ongeveer een joint is zelfs goed voor je bloedsomloop ! - wat zijn de gevolgen van blowen precies? als je hele lichte tabak met wiet ofzo mengt in een joint en dan best veel wiet erin doet dan word je high (Niet stil kunnen zitten, steeds lachen ) al je gewoon normaal doet dan word je stoned ( Alles voelt zwaar, maar je word niet extra moe als je dan gaat lopen maar als je dan gaat zitten is het extra relaxed ) -merken mensen het als je stoned bent? ja en nee, ik houw het altijd in me achterhoofd om me gewoon zoals normaal te gedragen ( ik heb van mezelf al een beetje ogen die stoned lijken dus niemand kijkt raar op ) maar ze kunnen het merken dat je geen zin meer hebt in lopen of dat soort dingen en dat steeds met een grijns op je gezicht zit - wat gebeurt er in grt binnen van je lichaam als je blowt? je hersenen gaan een beetje raar doen en dan krijg dus dat je stoned of high word - wat is er goed aan blowen? mat mate is het goed voor je bloedsomloop

1 joint is nooit slecht. na het blowen word je ( afhankelijk van de hoeveelheid marihuana ) stoned andere merken het zeker als je stoned bent. je ogen worden roder en je kan wat raar gaan doen maar dat verschilt pp. weet ik veel wat er van binnen gebeurd. maakt het uit?... het goede van blowen is, t is ( als je t met vrienden doet ) gezellig, je voelt je goed naderhand, en t geeft een kick. genoeg beantwoord?

hierboven mij zijn al voordelen genoemd.maar er zijn natuurlijk ook nadelen , bij een verslaving al helemaal . bijv. mij is ooit verteld dat veel coffeeshops hun wiet besprayen met een soort ijzer zodat de wiet zwaarder word en ze dus meer winst maken.die ijzer deeltjes komen in je longen en perforeren de longen met ernstige gevolgen voor de gezondheid .dit is een nadeel dat veel mensen niet kennen

Op je vraag wat er van binnen gebeurt: er is wetenschappelijk gemeten (in de afgelopen maanden zijn er weer een paar studies over uitgebracht, in de V.S. en in Nederland) dat blowen ervoor zorgt dat er minder hersenverbindingen aangemaakt worden; je hersenen worden minder efficiënt. Het heeft een negatieve invloed op je ontwikkeling op celniveau, je zult minder goed groeien dan gemiddeld, je herseninhoud neemt iets af (maar heel weinig). Dat van die verbindingen en minder efficiënt, geldt ook bij 1 joint, zelfs bij "2e-hands rook" (ik verzin het niet, het is onderzocht en bewezen). Daarnaast wordt wiet over het algemeen gemengd met tabak als je het blowt. Tabak verkankert je longen en vernielt je hart- en vaatsysteem, dus blowen draagt bij aan een grotere kans op longkanker en hart- en vaatziekten.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100