Hoe kan ik een bruine kleur opbouwen?

Ik heb van mezelf een erg bleke huidskleur en echt bruin word ik niet, des te sneller verbrand ik, ondanks dat ik zonnebrand gebruik. Is het mogelijk om een bruinere tint langzaam op te bouwen op natuurlijke wijze?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je moet vooral niet tussen 12 en 3 uur lang in de zon zitten, dan verbrand je erg snel. Je kunt het beste gewoon een kwartier/twintig minuten in de zon zitten. En ook after sun gebruiken. Als je blijft verbranden met je zonnenbrand, moet je gewoon een hogere factor nemen, of misschien ligt het aan het merk?

Koop gewoon van die zonnebruin pillen

Door voor het mooie weer een paar keer onder de zonnebank te gaan, kun je je huid alvast wat laten wennen aan de uv straling. niet te lang 10 min is genoeg. in het begin zul je vast wat verbranden, maar daardoor gebeurd dat in de zomer minder. gebruik wel altijd zonnebrand. start met een hoog factor en bouw dit steeds en beetje af.

je kan elke dag 5 minuutjes op je rug en 5 minuutjes op je buik in de zon gaan liggen, dit kan je dan langzaam opbouwen alleen dan niet tussen 12 en 3, maar ervoor of er na

Ik had precies hetzelfde. Ik nu elke keer 15-30 minuten in de zon liggen. Eerst op mijn rug dan op mijn buik. Na een paar weken ben ik echt aardig bruin. Terwijl ik dacht dat ik dat nooit kon worden. Toegevoegd na 1 minuut: En dit doe je tussen 12 uur en 3 uur. Eerst korter, later langer.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100