Wat kun je het beste doen als je een wrat hebt op je middel vinger?

Ik had gehoord met naald door prikken? suggesties ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Langs de dokter gaan of bij het kruidvat stikstof kopen, speciaal om wratten weg te halen. Ga er niet in lopen porren met naalden, dat is niet goed.

Een wrat is een virus en als je daarin gaat prikken kan het zijn dat het gaat verspreiden dus nooit erin zitten prikken of zo. Je kunt het best of bij je huisarts ze weg laten halen met stikstof of je gaat bij apotheek of drogist spul halen om hem aan te stippen. Nooit gaan pulken want voor je het weet heb je er veeeeeel meer.

dit wordt een serieus antwoord. vroeger had je al die middeltjes niet en toen werd er gezegd dat je met je eerste ochtend urine(dit is echt waar) er over moest plassen, dan ging de wrat na een paar dagen weg.

Er is veel verschil in soorten wratten. Als het zo'n knobbelige wrat is die een beetje los lijkt te zitten gaat die dikwijls vanzelf weg. Als het een gladde wrat is zal dat niet gebeuren en moet je naar de huisarts gaan. Die hebben dikwijls een zogenaamd wrattenspreekuur. Die zal de wrat bevriezen met vloeibaar stikstof. Meestal zijn er meerdere behandelingen nodig. Als je er zelf iets aan wilt doen kun je allerlei middeltjes kopen bij de drogist. Bijv. tinctuur (noxacorn of iets dergelijks) of tegenwoordig kun je ook vloeibaar stikstof gebruiken dit zit in een spuitbusje. Nooit zelf gaan pulken want een wrat wordt veroorzaakt door een virus en dit kan zich verspreiden.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100