Help: Bruine plekken door ambre solaire, bruinen zonder zon.

Ik heb een spray onevenredig gebruikt en gaan slapen, ik ben nu net een lapjeskat.

Hoe krijg ik dat eraf, of moet het echt slijten.
Ik vind het wel grappig, maar ben aan het solliciteren ...

Ps: Een grapje mag hoor, zo lang er ook iets bruikbaar tussen staat.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Werken bovenstaande methodes niet dan zijn er nog speciale self tan removers te koop. Het merk St. Tropez en Modelco bieden deze aan. St. Tropez koop je onder andere bij Skins Cosmetics, Modelco wordt verkocht bij enkele filialen van Ici Paris en in de webshop. http://dandelion.punt.nl/index.php?r=1&id=428926&tbl_archief=1

Veel scrubben. Niet heel hard, vooral lang. Verder slijt het ook. Je kunt het bedekken tijdens je sollicitatie; donkere panty of gewoon broek. Lange mouwen (wel een dunne stof met dit weer), en dekkende foundation opdoen.

Helemaal weg krijg je het niet, het zal iets minder worden maar wegtrekken duurt echt zeker een week. Zorg in ieder geval wel dat je uit de zon blijft want dan wordt het nog erger! Heb je het in je gezicht dan zou je voor je sollicitatie een camouflage crème kunnen gebruiken! Heel veel succes en troost je met de gedachte dat ik er zelfs twee keer zo bij heb gelopen!!

Misschien heb je van die witte wonder sponsjes in huis,daar kun je lichtjes mee over je huid wrijven. Wel eerst het sponsje nat maken. Ik haal hier altijd de haarverf mee van mijn voorhoofd als ik mijn haar heb geverfd. Niet te hard wrijven want ik heb eens een brandwondje opgelopen door er te hard mee te boenen. Succes met solliciteren!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100