Ben ik echt pathologisch gestoord en/of heb ik asps?

Ik heb via een vraag op GV ook van mezelf gemerkt dat ik misschien pathologisch os asps heb ik had er eerder nog nooit van gehoord, maar ik vond mezelf er wel in. ik zeg dit nu hier omdat het anoniem is want ik ga het ZEKER niet aan me ouders vertellen mijn broer is gehandicapt en mijn andere broer is op zich zelf gaan wonen zonder ,,gedag'' te zeggen. ik ben zelf 13 jaar, op de scholen die ik heb gezeten en andere volwassene die zeggen dat ik wel heel slim ben maar het er niet uit komt ik merk het zelf ook een beetje ( ver van het onderwerp) ik heb zelf ook een keer zonder reden gezegd dat een hele goede vriend van mij dood is gegaan aan drugs. en vroeger ook gelogen dat ik werd geslagen thuis en dat soort dingen. ben gewoon opgevoed hele lieve ouders alleen ze zien het niet dat ik iets heb ( ik wil ook niet dat ze het weten )
maar weet iemand hoe ik dit kan verhelpen
IK BEN 100% ZEKER DAT IK HET HEB, IK HEB HET OPGEZOCHT ALLES KLOPTE ( ECHT WAAR )

Weet jij het antwoord?

/2500

Weetje waar de meeste dokters een hekel aan hebben, mensen die zelf op het internet allemaal ziekten en stoornissen opzoeken en dan ineens zeker weten dat ze het hebben. Heb je ergens last van: ga naar een huisarts. Die kan je verder helpen naar de specialist en je zo een goed advies geven. Internet is erg leuk om informatie op te zoeken, maar met zoiets complex als geneeskunde moet je altijd een dokter opzoeken. Als je iets hebt, kan deze je ook het beste vertellen wat je moet doen om het te genezen (als het niet de huisarts is wel de specialist).

Ik geef toch even antwoord, omdat ik anders geen afbeelding toe kan voegen. Wat Annigje zei, is heel terecht, je kan zelf zo'n diagnose niet stellen en bovendien herken je altijd wat als je op internet dingen leest.... Kijk maar naar deze fokke en sukke..

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100