kun je verslaaft zijn aan frituur

Toegevoegd na 22 seconden:
Dus patat, frikandellen etc...

Weet jij het antwoord?

/2500

Ja dat kan. Eigenlijk kun je aan alles verslaafd raken. Bij frituur is het vaak het vet waar je verslaafde aan kan raken.

Lichamelijk kun je er niet verslaafd aan raken. Je kan wel verslaafd raken aan de gewoonte. Als je niet gewend bent om te koken zul je het veel moeite vinden. En ben je niet gewend aan de smaak van "niet-vet" eten.

dat kan zeker

Bij het eten van vette, gefrituurde etenswaren, beloont ons lichaam ons, met een heel fijn gevoel, dat aanvoelt als HEERLIJK, HEERLIJK en HEERLIJK. We worden er blij van en voelen ons goed. Dus ja, dit is een ernstige verslaving!!! Want ons lichaam is zo maar niet tevreden en wil steeds meer, op den duur kunnen we ons alleen maar goed voelen door veel vette frituur te eten!

Ja, dat kan! Er zijn vele mensen die hun gezondheid hebben verpest aan deze verslaving! Rommel word door middel van kruiden en specerijen op smaak gebracht zodat de gemiddelde mens een gefrituurde snack beoordeeld als heerlijk, terwijl ze gewoon troep eten! Ikzelf heb ook een periode gekend dat ik vaste klant was bij de snackbar, het is makkelijk, goedkoop, lekker en het geeft je een tijdelijk voldaan gevoel! Maar opeens besef je dat je gewoon vieze rommel eet en je lichaam verpest. Frituur kun je in hetzelfde vakje plaatsen als alcohol! Geniet, maar met mate!

Het is niet zozeer verslaving aan vet maar aan de combinatie van knapperige zoetigheid waarbij vooral een koolhydratenverslaving een rol kan meespelen. Veel gefrituurd spul bestaat immers uit snelle koolhydraten, zoals aardappel, ragout van bloem in kroketten en vergeet niet dat de suikerpot kwistig gehanteerd wordt bij dergelijke voedingsmiddelen. Als je gezond wilt doen kom je ook bekocht uit. De sladressing bestaat al gauw voor 20% uit suiker.

ja, omdat er in de meeste producten uit de snackbar suikers zitten en die zorgen ervoor dat je je lekker gaat voelen. Dus hou er rekening mee en probeer het te beperken tot eens in de zoveel tijd want het is ook nog eens niet echt gezond.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100