Hoe kom ik erachter wie mijn dubbelganger is?

Er is hier iemand, die veel op mij lijkt, en ook nog eens vergelijkbare aandoeningen heeft. In het ziekenhuis, bij de huisarts, in de supermarkt... ik krijg steeds dingen te horen als: ik dacht dat je iemand anders was, je lijkt veel op haar!
Artsen halen zelfs wel eens onze dossiers door elkaar! Ik krijg helaas van de artsen niet te horen hoe 'zij' heet, dat valt onder geheimplicht.

Maar ik wil nou wel eens weten wie dat is!

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je hebt het over de supermarkt. Vraag het eens aan de kassieres, die weten nogal veel. Toegevoegd na 1 minuut: Of hang een advertentie in de supermarkt.

Er is geen geheim houdingsplicht op waar ze ligt. Dus vraag de zuster om haar kamer nummer en ga op bezoek / bel haar op via de interne telefoon.

Misschien aan je vader vragen ?

Dat zal niet zo eenvoudig zijn tenzij je een advertentie in de krant met je foto zet met een bijvoeging "Dubbelganger gezocht".Ik denk dat je haar toch wel een keer tegen moet komen als ze zoveel overeenkomsten met jou heeft.

Misschien een lang verloren tweelingzus... Wordt het zometeen een dramatisch weerzien met jullie en met jullie ouders.. ^^

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100