mijn broer hoort mensen die er niet zijn?!

mijn broer hoort een week lang al mensen praten of anderen rare dingen,

hij is er bang ik hoor geen mensen of anderen dingen!
ik wil hem helpen wandt ik vindt het egt klote sorry voor schelden dat hij zo bang is! hij is 19 jaar en heeft er al tijdje last van dus mensen help please!@#$

Weet jij het antwoord?

/2500

Neem contact met de huisarts, die kan hem doorverbinden met een psycholoog. Suc6 en sterkte met je broer!

Jou broer heeft last van stemmen in zijn hoofd. Ik ken iemand die dat ook wel eens heeft gehad. Ik begrijp dat het erg klote is als je er zelf niets van begrijpt en zelf ook niets hoort of ziet. Het beste wat je kan doen is zoveel mogelijk begrip tonen voor je broer, maar er niet in mee gaan. Je broer is bang en erin mee gaan gaat dat niet verhelpen. Neem contact op met de huisarts en vraag een doorverwijzing naar het GGZ. Daar kunnen mensen met hem praten en goede medicatie voor schrijven. Heel erg veel sterkte. Ik leef met je mee.

Ik ben niet bevoegd om een diagnose te stellen, en zeker niet op afstand. Maar ik heb wel veel praktische ervaring met dit soort dingen. Laat ik het zo zeggen: als het mijn broer zou zijn, dan zou ik alles op alles zetten om hem bij een arts te krijgen. Of een arts bij hem. Het lijkt op een psychose. Die moet zo snel mogelijk behandeld worden. Laat je ook niet afschepen, de huisarts moet je broer doorverwijzen naar een psychiater.

Het kan zijn dat hij Schizofrenie heeft kijk bij bron voor meer info

Bronnen:
nl.m.wikipedia.org/wiki/Schizofrenie

Het heeft er inderdaad alle schijn van dat hij last heeft van akoestische hallucinaties; dure woorden voor het horen van dingen die er in werkelijkheid niet zijn. In dit geval stemmen. Dit kan onderdeel zijn van een psychose, de enige die dit kan vast stellen is de arts. Probeer dus met je broer naar de huisarts te gaan, om daar door verwezen te woorden naar een GGZ. Dit staat voor Geestelijke Gezondheids Zorg. Hier zijn bekwame mensen zoals psychiaters en psychologen die je broer kunnen beoordelen. Het traject zul je dus moeten afwachten. Wees er voor hem, heel veel sterkte!

neem idd contact op met de huisarts, en als het erg is met een crisisdienst. mijn man heeft het ook, bij hem is toen psychose vast gesteld, maar de stemmen kunnen vriendelijk zijn en op den duur kan het steeds erger worden, dit kan door goeie medicijnen naar de achtergrond gedrukt worden, en met praten, ik kan alleen zeggen wees er snel bij, want als hij het heeft en het word erger word je ook bang voor zon persoon..

Voor wie geïnteresseerd is in een wetenschappelijke benadering van stemmen horen er is een lezing hierover (het kan o.a. komen door slaaptekort, blowen, medicijnen) en tips hoe met deze mensen om te gaan, kan de video bij de bron bekijken. De lezing begint vanaf 5 minuten.

Bronnen:
http://www.sg.uu.nl/2009/10/07/hersenscans...

ga aub naar de huisarts, desnoods samen met hem. Maar het kan zijn dat hij teveel drugs heeft gebruikt en wanneer dan een famlid erbij is, hij niet geheel eerlijk durft te zijn.

Klinkt niet prettig. Die stemmen kunnen ook opdrachten gaan geven. Ik geloof dat het zomaar eens om geesten ( entiteiten) zou kunnen gaan. Ik kan er een heel lang verhaal over houden, maar als je wil lees dan eens onderstaande link. Zelf geloof ik er in. Maar je moet maar even kijken of jij er iets mee kan.

Bronnen:
http://www.energy-healer.nl/

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100