flauwgevallen door niet te eten

Ik ben vandaag flauwgevallen en ik denk dat ik ben flauwgevallen doordat ik de hele dag niks heb gegeten en ik heb ook nog een van nature een laag bloeddruk maar wat mijn vraag nu is hoelang moet je niet eten totdat je gaat flauwvallen ik ben 14 en weeg 50 kilo

Toegevoegd na 13 minuten:
Had die dag film opnames dus best wel veel druk

Weet jij het antwoord?

/2500

Daar is geen hapklaar antwoord op te geven omdat het omslagpunt waarop je gaat flauwvallen van enorm veel factoren afhankelijk is. Bijvoorbeeld; wat ben je op dat moment aan het doen? (fysieke inspanning zoals sporten etc.) of dat je de hele dag in de volle zon zit, hoe zit het met het je metabolische huishouding in je lichaam, dus wat is de verhouding van zouten, mineralen en elektrolyten etc. En dan nog het feit dat je niet eet speelt op zo'n moment een cruciale rol. Maar goed, daar staat tegenover dat het natuurlijk enorm ongezond is als je in de puberteit zit om niet te eten, en al helemaal niet om opzettelijk flauw te willen vallen. Je bent 14, dus ik ga er van uit dat je dat wel weet. ;) Toegevoegd na 6 minuten: Ik meende te begrijpen dat je vraag was hoe je opzettelijk flauw kunt vallen... Mocht dat niet het geval zijn; je lichaam kan langer dan een dag zonder eten, (geschat wordt voor een gezond persoon ongeveer zeven dagen max.) zonder drinken zou iemand het maximaal 3 dagen vol kunnen houden.

Dat zal per persoon verschillen. Ligt er aan hoe lang je bent, hoe veel je weegt, en hoeveel je gewend bent te eten. Gemiddeld kan een mens wel langer dan een dag zonder eten, voordat hij flauwvalt.

Een auto rijdt ook niet zonder brandstof, om goed te kunnen functioneren heb je brandstof (eten) nodig. Als je bang bent om "te dik" te worden, eet dan gezonde dingen zoals bruin brood met kaas en fruit en laat het snoepgoed en suikerhoudende frisdrank staan. Goed op je gezondheid letten!

Je moet niet niks eten om Af te vallen he! Als je niet ontbijt kom je aan, te wijnig eten is ongezond en daar kon je lichaam ff nietmeer tegen. :)

Gezien je best veel weegt (tenzij je langer dan 1.70 bent) neem ik aandat je opzettelijk niets eet om af te vallen. Dat is heel slecht en moet je niet doen. Hoe snel je flauw valt ligt helemaal aan de persoon. Of je veel voedsel nodig hebt op een normale dag, je lengte, enz.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100