Waarom ben ik verlegen bij meisjes?

Een groep meijses hebben mij gevraagd of ik volgende week naar stad met hun wou gaan, k ben erg verlegen als het op meijses gaat, en dat komt omdat ik vaak niets te vertellen heb aan meisjes, ben bang dat ze me dan zullig voelen in iedergeval voel ik me dan vrij ongemakkelijk.

weet iemand raad tegen de verlegenheid?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Wees idd gewoon jezelf! praat gewoon met de meide netzoals je bij jonges doet, vertel ze gewoon dingen die je heb meegemaakt afgelopen dagen ofzo. En dan bedoel k niet wie je allemaal heb verslagen op je videospelletje

Tja misschien schale tips en troost maar : Wees gewoon jezelf, Meisjes vragen je mee uit om wie je bent, Als je je zelf blijft zullen ze je heus niet zullig vinden ( ANDERS hadden ze je niet mee gevraagd toch ? )

Ja ksnap wel wt je bedoeld ik heb er gelukkig geen last van maar hier heb je wat tips : altijd aardig blijfe -niet lopen sgagerijne - als je niks te zeggen heb stel dan vragen over omderwepen waar die meiden over pratem dan praten ze wel ff door en idd gewoon je zelf zijn ga niet matcho lopen doen er zijn wel meide die dt leuk vinde maar de meeste niet. Veel succ en gewoon gaan ;)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100