Wat is er met me ?

Ik ben gewoon thuis,zit op de bank,moet tussendoor ff de hond uitlaten maar als ik gewoon zo zit heb ik het verschrikkelijk koud,ik zit gewoon ook echt met kippevel en rillingen en heb een warm fleecevest aan en de kachel staat op 22 graden...
Snap er niks van want als ik ff de afwas ga staan doen lopen de zweetdruppels over m'n gezicht...

Weet jij het antwoord?

/2500

Klinkt als koorts... Je wordt waarschijnlijk ziek, niks ernstigs hoor, gewoon een griepje.

Zou het koorts kunnen zijn? Heb je je temperatuur al opgenomen?

Dat heb ik ook, als ik niks doe heb ik het ijskoud maar als ik gewoon bezig ben heb ik daar geen last meer van. Oftewel: doe vaker wat actiefs in huis. Toegevoegd na 1 minuut: Dat had ik wat beter moeten formuleren, als je gewoon blijft bewegen word je vanzelf wel warm.

Mischien een beetje ziek (niet erg) vraag aan je mama of papa eens wat je moet doen

Het is ook een veel voorkomende reactie op stress, maar ik weet natuurlijk niet of dat aan de orde is. Anders ff naar de huisarts, want je temperatuurregulatie lijkt niet helemaal okee... Succes!

Het is ook gewoon koud! Ik heb het iig koud en ik kom net bij vrienden vandaan en zij gaven ook aan het koud te hebben. Wij hadden bedacht dat her komt omdat we onze warme wintertruien en broeken hebben verruild voor onze voorjaars garderobe. Is dit bij jou ook niet het geval?

Misschien eet je te weinig?

Het kan zijn dat het temperatuursverschil tussen overdag en avond te groot is , het koelt nu heel snel af daar kan je last van hebben. Het kan ook een beginnend griepje zijn of een aankomende menstruatie of een opvlieger

Ik heb het zelf ook, ik heb het ijskoud en dan 5 minuten later zweet ik me kapot. Ik denk dat je meer moet gaan eten of/en meer verspreiden. Dus vlak nadat je wakker bent wat eten zodat je meteen stevig(er) bent.

Werkt je kachel wel? Misschien een loodgieter bellen. Haha flauw antwoord.... Succes ermee in ieder geval!!!

Misschien heb je bloedarmoede, dan kun je het ook heel koud hebben en bij de geringste inspanning kun je het dan heel warm krijgen. Laat het even controleren door de huisarts. Het kan ook nog bij andere kwalen passen dus laat er even naar kijken.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100