Mijn borsten groeien ongelijk. en niet zo'n beetje ook. Ik heb waarschijnlijk cup D en cup B. Komt dit nog goed?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ze stoppen ooit wel met groeien, maar als je het niet helemaal vertrouwd, ga dan toch eens even langs de dokter.

Borsten groeien altijd ongelijk, niets abnormaal dus.

1] Gerelateerde vragen: •Tot welke leeftijd groeien borsten •waarom groeien mijn borsten niet!!!?? •Wanneer weet je of je borsten groeien? •groeien je borsten nog door als je 20 bent? •Hoe groeien je borsten groter? kan je er iets voor doen? 2] Je vermeld niet je leeftijd. Het maakt nogal wat uit of je 11 bent of 31. 3] Bovendien zeg je "waarschijnlijk" cup D en B? Hoe kom je daar bij? Waarom waarschijnlijk? Wie heeft dat gemeten? 4] Daarmee is dus de vraag niet te beantwoorden. Iedere vrouw heeft wel verschillende borsten. Of verschillende tepels. Bovendien is je hele lichaam a-symetrisch. Veel kan veranderen als je lichaam volgroeid is. Of als je veel aan komt. Of als je kinderen hebt gekregen. Als je echt denkt dat je een groot probleem hebt, zou ik daarover met de huisarts gaan praten.

Het is vast niet zo maar ik heb een keer op tv gezien dat een vrouw dat ook had maar die het echt een kleine borst en een best grote fie ging een groter laten maken met plastische chirurgie maar jij hebt dit vast niet het is namelijk heel zeldzaam echt 1\999999999999999999 vrouwen heeft dat ofzo.

Bij niemand zijn de borsten perfect gelijk. Meestal groeit de linkerborst wat feller dan de rechter omdat deze een beetje bevoordeeld is in de bloedvoorziening. Als je op je 15 merkt dat je borsten twee cupmaten verschillen, dan spreek je inderdaad van ongelijke borsten en wellicht blijf je dit verschil ook op latere leeftijd zien. Dit probleem komt trouwens best vaak voor. Je kan de kleinere borst wat groter doen lijken door een borstvulling (bv. Push-up Pads) in je BH te steken onder je borst. Na na je puberteit kan je eveneens een cosmetische ingreep overwegen om de borsten gelijker te maken.

kom vanzelf goed! ik had ook dat toen ik een knobbeltje kreeg in mijn linker borst dat mijn borst begon te groeien en die anderen niet! en toen een paar maanden later kwam dat vanzelf goed! gwn wachten! succes

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100