Heb ik een hersentumor?

Ik ben zo bang en ik weet het bijna zeker. Hoe meer ik erover lees.

het begon al 7jaar geleden met klachten. Mijn huisarts nam me eerst niet serieus.

Waar ik last van heb
- Hoofdpijn
- Drukkend gevoel in hoofd, oren en vooral achter mijn linkeroog.
- Piepend geluid in oren.
- vergeetachtigheid
- vermoeidheid, traagheid bijv. laatteageren opdingen een grap, een gesprek.
- pijn in linkerhelft van mijn lichaam, trekkingen in arm en benen, soort spierpijn maar dan anders.

Ik ben al bij de neuroloog geweest, heeft een onderzoek gedaan. Hij zei verder niks over de uitslag en verwees me meteen door voor een mriscan van de hersenen.

Wie kan me bevestigen dat het zo is? Misschien iemand die een hersentumor heeft en de klachten herkent.

Ik wil niet meer in spanning zitten kan niet slapen niet eten niks.

Hoe kalmeer ik mezelf'???

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Voordat je die uitslag hebt ga je aan je huisarts vragen of je een kalmerend tabletje mag hebben om die dagen tot de uitslag door te komen. Ik spreek uit ervaring( zelf 2 x kanker gehad ) en kan je zeggen dat het wel een hulpmiddel was. ( ik had oxazepam ) Sterkte

Bronnen:
Ervaring

Als een neuroloog het niet kan zeggen omdat hij eerst een mriscan wil zien, dan zal je dat af moeten wachten. Want met de beperkte informatie die jij geeft, kan niemand je zekerheid geven. Vergeet daarbij niet dat 'ervaringsdeskundigen' met een hersentumor allemaal verschillende ervaringen hebben afhankelijk van waar de tumor precies zat. Dus ook die kunnen je niet helpen met een duidelijk ja of nee. Je zult echt moeten wachten op de uitslag van de mri scan. En ik wens je daar heel veel succes bij.

Stel _dat_ er iets aan de hand zou zijn. Dan weet je nu dat er in elk geval serieus gekeken wordt. Als er sprake zou zijn van een tumor, dan zal dat blijken - maar het kan ook zijn dat er niets uit de MRI blijkt en dat je klachten door iets anders veroorzaakt worden. Dat je gespannen bent, kan ik me voorstellen, hoewel ik denk dat je jezelf nu vooral gek aan het maken bent. Het eerder gegeven advies om aan de dokter iets rustgevends te vragen is misschien wel een goed idee. En ik hoop dat je te horen zult krijgen dat er iets onschuldigs aan de hand is dat makkelijk op te lossen is, waarna je van je klachten af zult zijn.

dat kan niemand hier bevestigen, want dan zouden we allemaal wel heel knap zijn in het voelen op afstand. Tabletje bij de dokter is een goed idee. Alle sites afsluiten waar je ook maar iets kunt lezen over tumoren ook. Internet is heel leuk, maar als je ziektebeelden op gaat zoeken, dan passen de engste ziektes bij de pijn die je op dat ogenblik voelt(of je gaat het voelen) niet doen dus sterkte tot de uitslag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100