uwv: ziektewet of wao of allebei? Ik ben de draad kwijt. In 2003 heb ik ongeluk gehad waarbij ik een rugbeschadiging heb opgelopen.

altijd klachten aan overgehouden en helaas nooit meer op oude niveau gefunctioneerd. In 2004 werd mij wegens aanhoudende arbeidsongeschiktheid door artsen geadviseerd een revalidatietraject te volgen. het uwv keurde mij met die kennis op datzelfde moment 100% arbeidsgeschikt (toen nog na 1 jaar). Verloor daardoor destijds vaste baan. 8 maanden gerevalideerd en werken daarna weer geleidelijk opgebouwd.

In een hoger beroep zaak is mij uiteindelijk in 2009 een arbeidsongeschiktheidspercentage van 80-100% toegekend.
In de periode 2006-2010 heb ik parttime gewerkt.

Sinds januari 1010 opnieuw uitgevallen. Deels zelfde klachten, maar groot aantal klachten en complicaties bijgekomen.

Sinds maart geen werkgever en weer te maken met het uwv. gevraagd mij de volledige wao uitkering weer toe te kennen. Doen ze inmiddels, maar uitkering is ontzettend laag omdat ik indertijd pas 28 was en ik daardoor het vervolgdagloon krijg. Ik kom uit op zo'n 1000 euro netto

ook door medewerker uwv zw gebeld, zei dat ging doorverwijzen wao uitbetaling vanwege 80-100% afkeuring +zelfde klachten. Zij zei me ook dat er misschien nog een aanvulling / verrekening met de ziektewet zou komen. Wat in mijn geval gunstig zou zijn, omdat ik dan 70% van mijn laatste loon zou krijgen. zou ik 104 weken recht op hebben.

Maar uwv maakt nu zowel een wao uitkering 1000 euro en 70 % ziektewet uitkering over. Heb ook 2 toekenningen. Dat kan niet kloppen volgens mij. Waar heb ik nu recht op en wat te doen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Misschien een letsel schade jurist inschakelen/ of rechtbijstand. Deze juristen zijn er in gespecialiseerd.

Misschien heb je wat aan de link die ik toevoeg. Er zit ene marcel op dat forum die bij het uwv werkt en die kan je misschien wel een en ander uitleggen als je deze vraag hem voorlegt. Ik snap niet zo goed waarom je uitkering nu zo laag zou zijn. Heb je wel al die jaren een uitkering ontvangen dan? Die is toch elk jaar met de inflatie mee omhoog gegaan neem ik aan? Heel veel succes en ik hoop dat je eruit komt!

Bronnen:
http://www.internetwerkt.nl/forum/

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100