waarom wordt mijn buik in de loop van de dag steeds dikker??

ik heb last van een dikke buik, die in de loop van de dag steeds dikker wordt. smorgens kan ik mijn broek makkelijk dicht krijgen, en in de loop van de dag gaat hij steeds strakker zitten, terwijl ik normaal eet en drink. en savonds na het eten trek ik het liefst mijn jogging broek aan, omdat mijn buik dan super dik is, wie kan mij helpen ??

Weet jij het antwoord?

/2500

kan komen door wat je eet of drinkt. persoonlijk moet ik niet te veel cola drinken of grof volkoren brood eten, zeker een combinatie van die 2 is voor mij uit den boze. heb het gevoel dat ik dan zwanger ben als ik het wel doe. voedings stoffen kunnen veel doen met je darmen. S-nachts eet je natuurlijk niet. dus dan komen je darmen tot rust. maar ook mijn advies is, leg dit probleem eens voor bij een dokter. want mijn lichaam is natuurlijk niet jou lichaam.

Het is normaal dat je buik savonds wat voller is dan s'ochtends. Je stopt er eten en drinken in; en het duurt nou eenmaal even voordat dat verteerd is. Hoe smaller je bent gebouwd of hoe dunner je bent, des te voller lijkt je buik s'avonds in verhouding met de rest van het lichaam. Superdik is natuurlijk ook relatief.

Ik heb ongeveer hetzelfde en een tijd geleden had ik het vrij extreem. Extreem in de zin dat ik 's avonds wel zwanger leek terwijl dat 's ochtends echt niet het geval was. En in mijn geval is zwanger worden echt onmogelijk. Maar omdat ik hormonen gebruik, en die deels door je lever opgenomen moeten worden, ging ik naar de huisarts omdat ik even bang was voor een opgezette lever. Toen bleek het lucht/gas te zijn en had het te maken met m'n eetpatroon. Ik at verkeerd, te onregelmatig en de verkeerde dingen (te eenzijdig) Dus het advies gekregen om echt minstens 3 maal daags te eten, brood en fruit te eten (vezels), en voldoende te bewegen. En het werkte ook nog. Momenteel een wat luie week en eet ik weer slechter en ik zie het probleem ook meteen weer terug komen... dus ik moet weer terug aan de vezels en regelmaat.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100