Pil vergeten 1e week nu al 1,5 week afscheiding. Herkent iemand dit?

1,5 week geleden voor het eerst in 15 jaar een keer de pil vergeten. Dit was op de 5e dag van de eerste week. De volgende dag (24 uur te laat) volgens voorschrift de vergeten pil genomen en de strip vervolgd. Ik heb echter sindsdien een lichte vorm van ongesteldheid/afscheiding. Herkent iemand dit? Is het reden voor paniek? Moet ik naar de huisarts?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Als je met je pil rommelt kun je doorbraakbloedingen krijgen, dat is heel normaal. Het zou vanzelf weer over moeten gaan.

Ik denk dat je je hoeft je geen zorgen te maken over de afscheiding. Ik weet niet of je nu sex hebt zonder condoom? Daar moet je dus wel even echt rekening mee houden. Je bent niet goed beschermt als je de pil niet regelmatig inneemt. Als je hem een dag vergeet ben je dus niet volledig beschermt! Toegevoegd na 2 minuten: Sorry voor het rommelachtig zinnetje bovenaan. Dacht vlugger dan ik kon typen :-) Moet dus zijn: ik denk dat je je geen zorgen hoeft te maken over de afscheiding.

Het enige dat er kan gebeuren als je de pil vergeet, is dat je zwanger raakt. Ik geloof niet dat afscheiding daarvan een teken is. Maar als je zekerheid wilt doe je even een zwangerschapstest (5 euro bij het Kruidvat).

Weet je wat je moet proberen? jezelf een paar naar een orgasme mastruberen. Dit heeft effect op de baarmoeder. vaak stop de sfscheiding dan. deze methode is ook handig om eerder van de ongestelheid af te raken. de eerste 2 dagen een paar goede orgasmes perdag krijgen en dan ben je er binnen 4 dagen ( TOTAAL) van af!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100