Kun je onder water huilen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ja je ziet alleen geen tranen

Waarom niet? De tranen zullen je niet over je gezicht lopen, maar huilen zal zonder meer kunnen, er even van uitgaande dat je kan huilen zonder in- of uitademen. Waarom zou je onder water willen huilen, eigenlijk?

licht eraan denk ik.. als je te diep zit is te druk te hoog denk ik

tenzij je niet kan huilen

Zeker weten, heb ooit iemand in een film zien huilen die over een onderzeeër ging. Sorry, kon het niet laten.

Ja,waarom niet.Je kunt ook lachen onder water,ook dan zie je de tranen niet.Uitzondering is als je een duikbril ophebt,dan zie je wel tranen,en dat kan dan lastig worden.

ja, tenzij je op hele grote diepte zou zitten. In dat geval zou de druk van het water groter worden dan de druk die vanuit je lichaam wordt uitgeoefend op het 'uitpersen van de tranen'. In dat geval zou het betekenen dat het water je traanbuis ingaat, en het 'traanproducerend orgaan' als een waterballon opzwellen. (Uiteraar is bovenstaande pure theorie, omdat bij een dergelijke druk andere problemen met zich meebrengt.)

Misschien juist wel problemen waarvan je moet huilen?

Ja je kunt wel huilen, alleen vermengen de tranen zich direct met het water, waardoor het lijkt alsof je niet huilt.

Huilen wordt getriggerd het niet knipperen van je oogleden en snel oplopende bloeddruk. Bij emotie vergeet je je oogleden te knipperen danwel zorgt een hogere bloeddruk voor spanning in je traanklieren waardoor men met traanvocht stofjes die in de lucht zitten uit je ogen afvoert. Doordat dit als je onder water zit, door het water zelf al gebeurt, is het knipperen niet meer nodig. Wel kan de hogere bloeddruk in geval van emotie zorgen voor wat traanvocht, maar meestal is dit te verwaarlozen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100