Kan iemand me helpen met dit probleem? (zie uitleg)

Ik wil afspreken met mijn bff - die ik ken via zoiets als hyves. Nu wil mijn Bff samen komen met een vriendin van haar - die vriendin wordt mijn vriendin. Maar mijn Bff wil met die vriendin afspreken en dan naar mij toekomen, als verassing voor haar vriendin.

Nu doet mijn moeder daar nogal moeilijker over - dat ik wil afspreken met iemand die ik niet ken. Ik mag afspreken maar dan wil mijn moeder mijn Bff zien, alleen als we dat doen dan is de verassing er ook wel een beetje af.

Weet iemand misschien iets, waardoor ik toch mag afspreken - mijn moeder mijn bff ziet - en het toch een verassing blijft voor haar vriendin..

Ps: als het onduidelijk is zal ik het opnieuw uitleggen met nepnamen.

Toegevoegd na 12 minuten:
----------------------------
Ik leg het even makkelijker uit:

Ik wil afspreken met Rita (dat is mijn beste vriendin) - ik ken haar via zoiets als hyves. Nu neemt Rita een vriendin van haar mee naar de afspraak - die vriendin wordt mijn vriendin. Rita wil met Lisa afspreken en dan als verassing naar mij gaan - maar niet naar mijn huis.

Nu doet mijn moeder nogal moeilijk over afspreken met iemand die ik niet ken. Ik mag wel afspreken maar dan wil mijn moeder Rita zien, alleen als we dat doen dan is de verassing er ook wel een beetje af.

Weet iemand misschien iets, waardoor ik toch mag afspreken - mijn moeder mijn Rita ziet - en het toch een verassing blijft voor haar Lisa..

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

BFF staat voor best friends forever, nu dat duidelijk is ga ik proberen antwoord te geven op uw vraag. Uw vraag verduidelijken: U heeft een afspraak met een persoon die u ontmoet heeft via het internet. Deze persoon wilt graag met u afspreken in het echt en daarbij een anderen vriendin van haar mee nemen. Zodat die anderen vriendin ook bevriend met u kunt worden. De bedoeling is dan dat de vriendin van de persoon uw relatie partner wordt. Mijn antwoord: Vertel uw moeder dat u afspreekt in een openbaren ruimten. Wellicht neem u ook een vriend of vriendin in kwestie mee. U zult ten alle tijden bereikbaar zijn op een mobiele telefoon en uw moeder weet van de locatie af. Laat uw moeder wellicht de pagina zien waar u deze persoon ontmoet heeft op het internet. U bent echter 17 jaar oud, uw moeder kunt u verbieden dit te ondernemen. Maar als u goed overlegt met uw moeder kan er wellicht een goede duidelijk afspraak gemaakt worden. Laat uw moeder misschien op een afstandje aanwezig zijn? Vertel haar dan zichzelf niet te laten zien en weg te gaan nadat ze gerust gesteld is. Mijn mening: BFF is een term dat wordt gebruikt onder vrouwen. U bent echter volgens uw profiel een man. Een BFF is de term die wordt gebruikt wanneer een bepaalde vriendschap al meerderen jaren van toepassing is.

Ik kan de bezorgdheid van je moeder heel goed begrijpen, gezien de enge verhalen die je vaak hoort. Aan de andere kant: Je bent al 17. Ik neem aan dat dat waar is. Dan ga je toch ook sporten? Of af en toe stappen? Dan ontmoet je toch ook allerlei mensen die jouw moeder niet kent? Het is overdreven als een jongen van 17 jaar al zijn afspraakjes eerst aan zijn moeder moet voorleggen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100