Waarom eet ik de laatste tijd veel meer dan normaal

Afgelopen januari is men vader overleden toen was ik afgevallen en nu kom ik juist aan omdat ik ineens veel meer dan normaal eet en dan ook vaak lekkere dingen?

Weet jij het antwoord?

/2500

misschien probeer je daarmee de leegte te vullen

Met het eten van lekkere dingen, troost je jezelf. Dat is niet erg en gaat na een poosje ook weer over. Je maakt een verdrietige en nare tijd door, eerst kon je er niet door eten en nu eet je je verdriet weg. Er komt echt weer een normaal patroon in je leven en eetgewoonte, ook al zie je dat nu nog niet. Ik wil je heel veel sterkte toewensen in de moeilijke tijd die je nog te gaan hebt.

Gecondoleerd met het verlies van je vader. Voeding dat je geestelijk nodig hebt voor je verwerking, vertaal je onbewust naar lichamelijke voeding. Uit het korte stukje dat schrijft denk te halen dat je het eigenlijk niet verwerkt hebt, wat natuurlijk heel logisch is, probeer wat ontspanning te vinden in dingen die je echt leuk vind om te doen, ga daar weer mee aan de gang zodat we weer wat tot rust komt, je zult zien dat je honger of trek weer op een normaal niveau komt. Veel sterke en succes gewenst in deze moeilijke tijd. Groetjes Karin

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100